Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers. Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid.

IOB zwemvijvercongres

Het 9° IOB zwemvijvercongres gaat door op 15 & 16 november te Leeuwarden (NL). Het congres is een initiatief van de Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer (IOB). Het Platform voor Natuurlijk Zwemwater van Branchevereniging VHG is lid van het IOB en is dit jaar gastheer. Tijdens het congres vindt de uitreiking van de 'Pondy Award' plaats.

IOB congres
Het IOB-congres brengt gedurende twee dagen professionals op zwemvijvergebied uit de hele wereld bij elkaar. Tijdens lezingen, workshops en netwerkbijeenkomsten worden ervaringen en kennis gedeeld, onder andere uit onderzoek. Het thema van het congres is ‘Waterkant’ en laat zien dat zwemvijvers en natuurlijke zwembaden positief bijdragen aan milieuvraagstukken als waterkwaliteit, afnemende biodiversiteit en wateroverlast.

Programma
Het IOB International Swimming Pond Congres vindt plaats op woensdag 15 november en donderdag 16 november 2017. Het zwemvijvercongres begint op woensdag om 09:00 en eindigt op donderdag om 17.30 uur. Het evenement vindt plaats in het Congres kamer NEW YORK in het WTC Conference Center Leeuwarden. Op het programma staan lezingen van internationaal gerenommeerde experts uit Nederland, de Duitstalige landen, Polen, Frankrijk en België. Daarnaast zijn uiteenlopende workshops te volgen. Het IOB-congres is interessant voor tuinaannemers, groenvoorzieners, tuin- en landschapsarchitecten, tuin- en landschapontwerpers en medewerkers van gemeenten.

Rally
Je kan reeds op 13 november vertrekken vanuit Bremen of op 14 november vanuit Schilphol (Amsterdam) voor een deelname aan de rally. Vanuit deze steden vertrekt de bus richting Leeuwarden. Op deze tour kan je publeke en private zwemvijvers bekijken in beide landen.

Pondy Award
Tijdens het IOB-congres wordt ook de internationale 'Pondy Award' uitgereikt. Alle congresdeelnemers bepalen tijdens het congres mee de winnaar van deze internationale wedstrijd.

Meer info en inschrijven verloopt via de IOB website :  http://www.iob-ev.eu
Het volledige programma is te vinden op de IOB Congres-website.

  • p1bq2uj3hpelpifnc6ne3e1drt5.png
  • p1b9nj06r71m6i1r0k17i11f5c18akg.JPG
p1bq2uj3hpodkjh21r8gksh1m4c6.png