Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers. Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid.

p1ab0440nr1jac1vercec1c271pbg3.PNG

Tuinaannemers die zich specialiseren in het bouwen van zwemvijvers, kunnen zich aansluiten bij 'Groen Groeien Zwemvijverbouwers'. Het platform is opgericht als antwoord op de behoefte om gezamenlijk activiteiten rondom zwemvijvers te ontplooien en daarmee de ontwikkeling van dit vakgebied te bevorderen. We wensen hierbij een antwoord te bieden op de huidige wildgroei in onze markt. We zien onze sector vooruitgaan, maar in elke jonge markt is het soms zoeken naar evenwicht. Een beter kader voor biologische zuivering van zwemwater is daarbij nodig om de toekomst van onze sector te garanderen.

Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer

Het aanleggen van zwemvijvers is specialistisch werk. De kennis hiervoor is niet wijd verspreid. Met de oprichting van het 'platform voor zwemvijverbouwers' binnen Groen Groeien is er een Belgisch platform ontstaan dat zich aansluit bij de wereldwijde organisatie op dit vakgebied: de Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer (IOB).

Promotie

Het platform wil een rol spelen in het promoten van zwemvijvers in zowel particuliere tuinen als in het openbare groen.

Lobby

Een andere belangrijke taak van het platform is het uitvoeren van de politieke lobby voor onderwerpen die de zwemvijverbouw betreffen. Zo ijveren we onder andere voor een Belgische wetgeving en richtlijnen inzake private en openbare zwemvijvers.

Bestuur

De activiteiten van het platform voor zwemvijverbouwers worden voorbereid door een bestuur bestaande uit een aantal ondernemers. Dit bestuur stelt een jaarplan op inclusief een begroting voor de geplande activiteiten.

Het bestuur van Groen Groeien zwemvijverbouwers bestaat uit:

Jean Vanhoof (voorzitter)
Peter Lauwers
John Kinnen
Dirk Verachtert
Pieter Watelle

Deelnemen

Leden van Groen Groeien kunnen voor €100 aansluiten bij het platform. Voor niet Groen Groeien-leden geldt het lidgeld van Groen Groeien aangevuld met €100. Lid worden kan door het invullen van uw gegevens op onderstaand formulier en het formulier op te sturen naar het secretariaat van Groen Groeien. Dit kan via mail naar info@groengroeien.be of via fax naar 051/46.61.66. Eens uw gegevens ontvangen bezorgen we u een verzoek tot betaling van het lidgeld.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Groen Groeien via info@groengroeien.be.

  • p1aa1rvpil1fun1bfu1cipa0s58p3.jpg
  • p1aa1rvpil1se6kqf1a3m1fcu8l94.jpg
  • p1aa1rvpim159mc9a2s71qs81bg95.jpg
  • p1aa1rvpimvla67d19le100c1gbg6.jpg
  • p1aa1rvpin9u81v971gh01dei20i7.jpg

 Onderstaand kunnnen leden van het platform allerhande vakinformatie opladen.