Fytobijscholing Spuitechnieken/onkruidbestrijding

Sinds november 2015 is een fytolicentie verplicht voor iedereen die als professioneel gebruiker gewasbeschermingsmiddelen wil gebruiken. Een fytolicentie is 6 jaar geldig. Om je licentie te verlengen, dien je een aantal bijscholingen te volgen om zo je kennis over gewasbeschermingsmiddelen actueel te houden. Deze fysieke sessie wordt ondersteund door Jo Deville (Disaghor docx). Hij zal jullie wegwijs maken in de verscheidene spuitechnieken die je als tuinaannemer kan toepassen en de do's en de don'ts bij het aanpakken van onkruid. Ook de laatste actualiteiten wat betreft ziekten en plagen staan op de agenda in deze 2 uur durende sessie gericht op tuinaannemers.

 

Programma 

 

Opening nieuw toonpark Tuinmaterialen Meynen 

We koppelen het nuttige aan het aangename tijdens deze fytobijscholing! De aanwezigen worden met een hapje en drankje ontvangen vanaf 16u30 door het team van Tuinmaterialen Meynen. Nadien nodigt Rob Vanuytven iedereen met trots uit om het juist voltooide toonpark te bezoeken en kennis te maken met hun gamma.

 

Fytobijscholing en Groengek(l)eurdlabel

Lesgever Jo Deville zorgt voor een 2 uur en 15 minuten durende Fytobijscholing aangaande spuittechnieken en onkruidbestrijding. Gedurende de sessie komt het kwaliteitslabel voor de tuinaannemer Groengek(L)eurd aan bod. De fytobijscholing start om 18u00. De plaatsen zijn beperkt, inschrijven voor dit gedeelte is verplicht!

 

Praatcafé Groen Groeien 

vanaf 20u15 kan je verder netwerken met je collega ondernemers tijdens het Groen Groeien Praatcafé.

Let op! Inschrijven kan tot uiterlijk 29/05/24

Inschrijven 

 

 

  

Activiteiten

Praktisch

Adres
Tuinmaterialen Meynen Molsebaan 36 Meerhout , 2450 België
Datum & tijdstip 01.06.2024 vanaf 16:30
Prijs leden
Gratis
Prijs niet-leden
Gratis
In samenwerking met