GREEN 2018 | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

GREEN 2018

Van 2 tot 4 september 2018 kleurt Flanders Expo opnieuw, letterlijk, groen. ‘Green’ verwelkomt er dan opnieuw meer dan 10.500 groenprofessionals uit de tuin-, park- en retailsector. Meer dan 200 bedrijven staan met hun experts klaar voor om hun nieuwste machines, producten en diensten voor te stellen. Je vindt er dus alles voor park- en tuinaanleg.

Groen Groeien, vereniging Vlaamse Tuinaannemers neemt deel aan GREEN met een attractieve promotiestand aan de Green Bar centraal in hall 1.

Aarzel niet om ons een bezoek te brengen met je vragen of voor meer informatie over onze ledenvoordelen en vakbladen. Of kom gewoon langs voor voor een gezellige babbel in Groen Groeien bar op onze stand.

Iedere bezoeker ontvangt het beursnummer van het Groen Groeien Magazine.

 

 En de 1-2-Tree Award gaat naar...

Specifiek voor de tuinaanlegsector, -architect en boomkwekerij wordt in 2018 opnieuw de 1.2.Tree Award georganiseerd om zo het vakmanschap tussen tuinaannemer, -architect en boomkwekerij in de kijker zetten. Elke tuinaannemer, -architect of boomkwekerij kon zich met een bestaand én gerealiseerd project waarbij het gebruik van bomen beeldbepalend is, inschrijven voor de 1.2. Tree Award (tot 12 augustus 2018).

Ondertussen heeft de vakjury de ingediende projecten beoordeeld en gequoteerd volgens een aantal vast bepaalde criteria. Drie laureaten, 1 per categorie, werden verkozen. Ook het publiek krijgt inspraak, zij kunnen op de Facebookpoll van Green Expo een stem uitbrengen op hun favoriete project. Het winnende project krijgt tijdens de vakbeurs de 1.2. Tree Award 2018 uitgereikt.

Green pakt in 2018 uit met een uitgebreid(er) programma!

Green Speakers brengt korte en praktijkgerichte infosessies

Nieuw op Green zijn de ‘Green Speakers’ op zondag en maandag: sprekers op de beursvloer met inspirerende, korte lezingen. Deze educatieve presentaties, gericht op de tuinaannemer, kunnen bezoekers in de wandelgangen meepikken. 

Via onderstaande link vind je een overzicht van de Green Speakers die actuele topics uitlichten op zondag 2 en maandag 3 september tijdens Green. Sluit je aan bij het gesprek in de buurt van de Green Bar!

Seminarie Green Cities

Het seminarie Green Cities for a sustainable Europe is een initiatief van AVBS, dé Sierteelt- en Groenfederatie, en in opdracht van de Europese Commissie. Het seminarie handelt over de positieve klimaateffecten van groene ruimtes in stedelijk gebied en wil landschapsarchitecten en beleidsmakers in openbaar groen bewust maken van het belang van dit thema d.m.v. 4 inspirerende lezingen. De voormiddag zal bestaan uit een mengeling van projectgerichte lezingen tot uiteenzettingen binnen een meer beleidsmatige aanpak. Inschrijven via de onderstaande link.

Green Night:
Op maandagavond 3 september kan u Green anders ontdekken. Het wordt een gezellige avond met een hapje en een drankje, waar alle exposanten u met open armen ontvangen. 

Praktische informatie

Wanneer?
Zondag 2 september: 9u30 - 18u
Maandag 3 september: 13u - 22u
Dinsdag 4 september: 9u30 - 18u

Waar?
Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051 Gent

Hoe kan u registreren voor Green?

U dient deze 3 stappen te volgen:

  1. Klik door naar de registratie en vul uw code in.
  2. Vul uw bedrijfsgegevens en persoonlijke gegevens in.
  3. Print uw persoonlijke toegangsbadge en breng deze mee naar Green.
Datum
Zondag 02 september 2018 vanaf 09:30
  • Locatie: Flanders Expo Gent
Maandag 03 september 2018 vanaf 13:00
  • Locatie: Flanders Expo Gent
Dinsdag 04 september 2018 vanaf 09:30
  • Locatie: Flanders Expo Gent