Groen Groeien Café - Kempen | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Groen Groeien Café - Kempen

Inschrijven voor dit evenement

Groen Groeien Café - Kempen 

Het Groen Groeien Café wordt dit jaar op drie verschillende locaties georganiseerd. Je aansprakelijkheid als groenondernemer zal hier centraal staan. De avond start bij de partner met een rondleiding. Hierna zal een juridisch expert zijn vakkennis rond aansprakelijkheid met ons delen. De bedoeling van het café is om te leren van elkaar op een no-nonsens way. Tijdens de lezing is er ruimte om jouw eigen ervaringen over het onderwerp te delen en hierover in debat te gaan. Nadien volgt er nog een netwerkmoment.

Tuinmaterialen Meynen

Tuinmaterialen Meynen bestaat al meer dan 30 jaar. Ze bieden een totaalpakket aan tuinmaterialen, constructiematerialen en tuindecoratie aan. Zowel voor verkoop aan particulieren en aannemers in de Kempen, provincie Antwerpen, Vlaanderen en Nederland. Van verharding met kasseien en klinkers tot de meest exclusieve producten en natuursteen. Zij werken vanuit een duurzame missie rond tuinarchitectuur, tuinaanleg en groenvoorziening om tuinen en pleinen extra cachet te geven én een lange levensduur. Op hun terrein van ca. 4 ha vind je alle producten voor tuin.

Groen Groeien café – Aansprakelijkheid.

Dit jaar zal het Groen Groeien Café gaan over aansprakelijkheid, een onderwerp waarmee elke ondernemer rechtsreeks of onrechtstreeks mee te maken krijgt en soms het bos door de bomen niet meer ziet. Alexandre Bastenier, tevens mede zaakvoerder van onze partner Reyns Advocaten zal de avond met zijn expertise in goede banen leiden. Graag vertaalt hij de juridische kant van de zaak naar mensentaal. Tijdens de lezing krijgen alle toehoorders de kans om de nodige vragen te stellen en onderling verhalen uit te wisselen. Na afloop maken we tijd voor een netwerkmoment waar kan worden nabesproken.

Ben je geïnteresseerd schrijf je dan nu in!!!  

Datum
Donderdag 14 maart 2024 vanaf 19u00
  • Locatie: Molsebaan 36, Molsebaan 26, 2450 Meerhout

Inschrijven

Groen Groeien Café - Kempen
Persoon 1

Persoon [count]