Groen Groeien Café Oost Vlaanderen - Aansprakelijkheid | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Groen Groeien Café Oost Vlaanderen - Aansprakelijkheid

Inschrijven voor dit evenement

 

Groen Groeien Café - Oost Vlaanderen  

Het Groen Groeien Café wordt dit jaar op drie verschillende locaties georganiseerd. Je aansprakelijkheid als groenondernemer zal hier centraal staan. De avond start bij de partner met een rondleiding. Hierna zal een juridisch expert zijn vakkennis rond aansprakelijkheid met ons delen. De bedoeling van het café is om te leren van elkaar op een no-nonsens way. Tijdens de lezing is er ruimte om jouw eigen ervaringen over het onderwerp te delen en hierover in debat te gaan. Nadien volgt er nog een netwerkmoment.

 

 

Kwekerijbezoek.  

Espaliers ontvangt de Groen Groeien leden met open armen. Alvorens het Groen Groeien Café aanvangt zal Espaliers een rondleiding geven op de kwekerij. Hier maken we kennis met hun gespecialiseerde en exclusieve assortiment vorm en schermbomen. Tijdens de rondleiding over de kwekerij wordt er met veel passie en vakkennis, meer uitleg gegeven over deze levende kunstwerken. Zo zal je meer te weten komen over de diverse toepassingsmogelijkheden, soorten, snoeivormen, snoeimethoden….       

 

Groen Groeien café – Aansprakelijkheid.

Dit jaar zal het Groen Groeien Café gaan over aansprakelijkheid, een onderwerp waarmee elke ondernemer rechtsreeks of onrechtstreeks mee te maken krijgt en soms het bos door de bomen niet meer ziet. Alexandre Bastenier, tevens mede zaakvoerder van onze partner Reyns Advocaten zal de avond met zijn expertise in goede banen leiden. Graag vertaalt hij de juridische kant van de zaak naar mensentaal. Tijdens de lezing krijgen alle toehoorders de kans om de nodige vragen te stellen en onderling verhalen uit te wisselen. Na afloop maken we tijd voor een netwerkmoment waar kan worden nabesproken.

Ben je geïnteresseerd schrijf je dan nu in!!!  

 

Datum
Donderdag 08 februari 2024 vanaf 19u00
  • Locatie: Kwatrechtsteenweg 79, 9230 Wetteren

Inschrijven

Groen Groeien Café Oost Vlaanderen - Aansprakelijkheid
Persoon 1

Persoon [count]