Groen Groeien Café West Vlaanderen - Aanspraakelijkheid | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Groen Groeien Café West Vlaanderen - Aansprakelijkheid

Inschrijven voor dit evenement

 Groen Groeien Café - West Vlaanderen  

Het Groen Groeien Café wordt dit jaar op drie verschillende locaties georganiseerd. Je aansprakelijkheid als groenondernemer zal hier centraal staan. De avond start bij de partner met een rondleiding. Hierna zal een juridisch expert zijn vakkennis rond aansprakelijkheid met ons delen. De bedoeling van het café is om te leren van elkaar op een no-nonsens way. Tijdens de lezing is er ruimte om jouw eigen ervaringen over het onderwerp te delen en hierover in debat te gaan. Nadien volgt er nog een netwerkmoment.

Rondleiding Vandix

Vandix is groothandel en gespecialiseerd in diverse soorten natuursteen, keramische tegels, beton en kleiklinkers, boorstenen en diverse andere tuinmaterialen. Met veel enthousiasme leiden zij ons rond door hun 1500 m2 grote showroom,maken we kennis met hun assortiment en word GG verwelkomt in hun nieuwe bedrijfscomplex.

Groen Groeien café – Aansprakelijkheid

Dit jaar zal het Groen Groeien Café gaan over aansprakelijkheid, een onderwerp waarmee elke ondernemer rechtsreeks of onrechtstreeks mee te maken krijgt en soms het bos door de bomen niet meer ziet. Alexandre Bastenier, tevens mede zaakvoerder van onze partner Reyns Advocaten zal de avond met zijn expertise in goede banen leiden. Graag vertaalt hij de juridische kant van de zaak naar mensentaal. Tijdens de lezing krijgen alle toehoorders de kans om de nodige vragen te stellen en onderling verhalen uit te wisselen. Na afloop maken we tijd voor een netwerkmoment waar kan worden nabesproken.

Ben je geïnteresseerd schrijf je dan nu in!!!  

Datum
Donderdag 08 februari 2024 vanaf 19u00
  • Locatie: Kuipweg 6, 8400 Oostende
Tickets

Standaard ticket:


Inschrijven

Groen Groeien Café West Vlaanderen - Aansprakelijkheid
Persoon 1

Persoon [count]