Groen Groeien neemt deel aan L'Equino 2018 | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Groen Groeien neemt deel aan L'Equino 2018

Op 3, 4 & 5 augustus 2018 vindt de 22e editie plaats van de Nationale Eventing L’Equino Waregem-Nokere. Gastlocatie zijn de terreinen van het idyllisch kasteeldomein van Baron Casier. Meer dan 14.000 toeschouwers zullen opnieuw van deze sport- en familiehappening kunnen genieten. De toegang is gratis.  

De kick-off wordt op vrijdag 3 augustus gegeven met een stijlvolle officiële opening gecombineerd met sfeervol openingsfeest. Op zondag 5 augustus, het hoogtepunt van de wedstrijd, vindt op het kasteeldomein de cross-country plaats alsook de prijsuitreiking. Jaar na jaar blijven er toeschouwers bijkomen. In 2017 waren er dit zo’n 14.300. Er wordt vooral gemikt op gezinnen om kennis te maken met deze sport waar zij ook kunnen genieten van een gezellige vakantiedag. Zo is er een kinderdorp, tekenwedstrijd, Marc de Bel komt signeren, …  

Er wordt door Groen Groeien aan dit event deelgenomen met een promotiestand. Deze promotiestand is centraal gelegen en voor alle bezoekers vlot toegankelijk. De stand bestaat uit een attractieve siertuin waarin de diensten van de groenvoorziener in de kijker worden geplaatst en waarbij de VLAM-campagne ‘Het Tuinaannemereffect - Een tuin is keihard genieten’ als ruggengraat fungeert. Er wordt bij de inrichting en uitwerking van de stand steeds uitgegaan van de visie van ‘meerwaarde van groen’ gekoppeld aan de ‘toegevoegde waarde’ van de vakbekwame tuinaannemer binnen een duurzame groenrealisatie. Een professioneel vakbekwaam groenvoorziener is nog steeds de beste partner om de consument in de realisatie van zijn tuindromen op een duurzame manier bij te staan.

Datum
Zondag 05 augustus 2018 vanaf 08:00
  • Locatie: Kasteeldreef 9771 Nokere (E17 afrit Waregem, aanwijzingen L’Equino volgen)