Groen Groeien Zwemvijverdag bij EBEMA | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Groen Groeien Zwemvijverdag bij EBEMA

Inschrijven voor dit evenement

Groen Groeien Zwemvijverdag

Het aanleggen van zwemvijvers is specialistisch werk. De kennis hiervoor is niet wijd verspreid. Met de oprichting van het 'platform voor zwemvijverbouwers' binnen Groen Groeien is er een Belgisch platform ontstaan dat zich aansluit bij de wereldwijde organisatie op dit vakgebied: de Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer (IOB).

 

Het platform wil een rol spelen in de belangenverdediging van de leden en het promoten van zwemvijvers in zowel particuliere tuinen als in het openbare groen. Leden van Groen Groeien kunnen voor €100 aansluiten bij het platform.

De leden van Groen Groeien kunnen via dit evenement kennis maken met het 'platform voor zwemvijverbouwers'.

Datum: dinsdag 30 januari vanaf 14u00
 
Locatie: Stone&Style – EBEMA, Dijkstraat 3, 3690 Zutendaal 

een event om niet te missen!

PROGRAMMA

 • 14u        Koffie en verwelkoming
 • 14u30   Start met bus en bezoek aan 2 zwemvijvers met upflow principe
  • Locatie 1: Leut (Maasmechelen)
  • Locatie 2: Dilsen-Stolkkem
 • 17u        Bezoek EBEMA
  • Gamma Stone&Style met focus op Zwembadboorden en Smooth Objects
 • 18u30-21u
  • Hapje en drankje tijdens netwerkreceptie

Leden zwemvijverbouwers : 0 euro
Leden Groengroeien : 10 euro
Niet leden : 25 euro

afrekenen ter plaatse

Beton, de gepaste afwerking voor elk tuinproject

Stone&Style zorgt ervoor dat tuinen, terrassen en inritten aangekleed en ingericht kunnen worden met een uitgebreid en trendsettend gamma van klinkers, tegels, boordstenen, trappen en meubilair. De laatste jaren zien we een forse stijging in het gebruik van Eco Solutions, de bestrating die waterinfiltratie mogelijk maakt, en de Smooth Objects, de robuuste tuinmeubelen in beton. Steeds gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand. Gebruiksgemak voor de plaatser, Outspiration voor de gebruiker!

Geef cachet aan de tuin, karakter aan elk terras, structuur aan de inrit. Met Stone&Style by Ebema voeg je een persoonlijke toets toe aan alle buitenruimtes. Decoratief. Handig in onderhoud. Duurzaam in gebruik. Strelend voor het oog!

Megasmooth voor een megazachte afwerking

Het Megasmooth gamma van Stone&Style by Ebema vond zijn inspiratie in industriële omgevingen waar beton nog in zijn meest pure vorm werd gebruikt. De streelzachte tegel is door zijn rijkelijke looks en royale afmetingen een absoluut succesnummer geworden.

Door zijn zachte karakter is het de ideale tegel voor terrassen, buitenveranda’s, buitenkeukens en rondom de zwemvijver. De sfeer die een zwemvijver uitademt is uniek en vraagt om een product met uitstraling en elegantie. Megasmooth zwembadboorden, met hun onweerstaanbare klasse en exclusieve kleurenpalet, staan garant voor een perfecte afwerking.

Wie gaat voor een chic totaalplaatje, kan ook gebruik maken van de Smooth Objects zitelementen of planters om de tuin een betoverende finishing touch te bezorgen. Deze smaakmakers vinden meer en meer hun weg naar elegante en stijlvolle projecten. Qua uitstraling en textuur sluiten ze perfect aan bij de tegels. Naast een standaardgamma biedt Stone&Style tevens de mogelijkheid om creatieve ontwerpen op maat te realiseren.

Datum
Dinsdag 30 januari 2018 vanaf 14:00
 • Locatie: Stone&Style – EBEMA, Dijkstraat 3, 3690 Zutendaal

Inschrijven

Groen Groeien Zwemvijverdag bij EBEMA
Persoon 1

Persoon [count]