Internationale werktuigendagen Oudenaarde | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Internationale werktuigendagen Oudenaarde

Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 vindt naast de expresweg N60 in Oudenaarde de 33ste editie van de Werktuigendagen plaats. Met bijna 200 exposanten en 70.000 bezoekers is dit evenement een niet te missen afspraak voor iedereen die affiniteit heeft met landbouw. Maar ook tuinaannemers vinden op de Werktuigendagen zeker hun gading.

De Werktuigendagen zijn de trotse gastheer voor het Benelux Championship 2019 van STIHL TIMBERSPORTS®! De beste atleten zakken naar Oudenaarde af om het tegen elkaar op te nemen in de koningsklasse van de houthakkerssport. Twee dagen lang zal de spanning letterlijk en figuurlijk te snijden zijn!

Op zaterdag 21 september strijden de atleten om de Benelux-titel én een ticket voor het wereldkampioenschap. In 6 zaag- en bijldisciplines zullen zij met een optimale combinatie van techniek, kracht en precisie de snelste tijden proberen neerzetten.
Op zondag 22 september krijgen onze betere Benelux-sporters een uitgelezen kans om zich in de Champions Trophy European Qualifier in 4 disciplines te meten met de Europese toppers. Zo kunnen zich zij kwalificeren voor de Champions Trophy in 2020.

Timing:

  • Zaterdag om 10.30u: Rookies & Dames
  • Zaterdag om 15.00u: Benelux Kampioenschap
  • Zondag om 14.00u: Champions Trophy - Europese kwalificatiewedstrijd
Datum
Zaterdag 21 september 2019 vanaf 09:00
  • Locatie: Axelwalle, Heurne, Oudenaarde
Zondag 22 september 2019 vanaf 09:00
  • Locatie: Axelwalle, Heurne, Oudenaarde