Mechanisatie in de tuinaanleg - Aanleg en onderhoud van bloemenweides en graslanden - Bij Masschelein | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Mechanisatie in de tuinaanleg - Aanleg en onderhoud van bloemenweides en graslanden - Bij Masschelein

Inschrijven voor dit evenement

 Mechanisatie in de tuinaanleg.

Het machinepark van de groenondernemer vormt niet alleen het kloppend hart van het bedrijf, maar is ook een serieuze investering. Door de toenemende ontwikkeling in technologie en wetgeving evolueert dit machinepark voortdurend. Hoe pas je het machinepark aan? Waar hou je rekening mee? Kies je voor elektrisch of gemotoriseerd materiaal?  Ga je huren of kopen? Wil je meer weten over deze vraagstukken…

Kom dan naar de info avond die we organiseren. Samen met onze partner Masschelein zorgt Groen Groeien ervoor dat je meer te weten komt over dit boeiende onderwerp!

Over Masschelein 

Masschelein is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van tuinbouwmachines voor particulieren, tuinaannemers, gemeentebesturen en golfterrein uitbaters. Zij focussen zich op een selectief uitgedokterd gamma aan merken en producten en proberen zo de nieuwste technologieën onder de knie te hebben en een optimale service te garanderen.

Neem je deel? Vind hieronder het avondprogramma!  

19u00: De deuren zwaaien open, Groen Groeien en Masschelein verwelkomen je met een kleinigheid om te eten en te drinken.    

19u30: We starten met een rondleiding doorheen firma Masschelein. Vincent Bouckaert licht je tijdens de rondleiding graag toe, hoe ze werken, welke machines je bij hen kan verkrijgen en waarom je best voor een bepaalde machine kiest.

20u15: Steven de Bruycker geeft als onafhankelijk consulent een uiteenzetting over het aanleggen van bloemenweides en graslanden. Graag wendt hij zijn jarenlange ervaring aan om jullie mee te delen welk maaibeheer je moet toepassen en wat de do’s en dont’s zijn, bij het aanleggen van een bloemenweide of grasland…   

21u15: Bloemenweides en graslanden worden beheerd met gespecialiseerde machinerie. Om het thema van Steven verder uit te diepen zal Erwin Vander Putten van RAJO, een uiteenzetting geven over werktuigendragers voor ecologisch beheer. Erwin neemt je tijdens de lezing graag mee op ontdekkingstocht en toont je de nieuwste toepassing wat betreft machines in ecologisch beheer!!!

21u45: Voel je vrij om nog even te blijven hangen en na te bespreken over de avond of over de onderwerpen die de revue zijn gepasseerd en maak kennis met je collega aannemers….

 

Datum
Donderdag 05 oktober 2023 vanaf 19u00
  • Locatie: Pluim 21, 8550 Zwevegem

Inschrijven

Mechanisatie in de tuinaanleg - Aanleg en onderhoud van bloemenweides en graslanden - Bij Masschelein
Persoon 1

Persoon [count]