Mechanisatie in de tuinaanleg - Bij Huurland | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Mechanisatie in de tuinaanleg - Bij Huurland

Inschrijven voor dit evenement

Mechanisatie in de tuinaanleg

Het machinepark van de groenondernemer vormt niet alleen het kloppend hart van het bedrijf, maar is ook een serieuze investering. Door de toenemende ontwikkeling in technologie en wetgeving evolueert dit machinepark voortdurend. Hoe pas je het machinepark aan? Waar hou je rekening mee? Kies je voor elektrisch of gemotoriseerd materiaal?  Ga je huren of kopen? Wil je meer weten over deze vraagstukken… Kom dan naar de info avond die we organiseren. Samen met onze partner Huurland zorgt Groen Groeien ervoor dat je meer te weten komt over dit boeiende onderwerp!

Over Huurland 

Huurland is een 100 % Belgisch familiaal verhuurbedrijf dat uitstekende verhuuroplossingen biedt aan bouw, renovatie, installatie, afwerking, aanleg en onderhoud; die bijdragen tot fier vakmanschap.

Neem je deel? Vind hieronder het avondprogramma!  

19u00: De deuren zwaaien open, Groen Groeien en Huurland verwelkomen je met een kleinigheid om te eten en te drinken.    

19u30: Na het ontvangst beginnen we met de rondleiding. Huurland zorgt voor vakkundig advies en stelt je zijn volledige machinepark en bedrijf voor. Naar analogie van de voordracht ‘aanleg en beheer van bloemenweides en graslanden’ zullen er machines opgesteld staan die hier voor worden gebruikt.  Tijdens de rondleiding krijg je de kans om vragen te stellen over alle mogelijkheden van het tentoongestelde machinepark. 

20u00: Erik Truyers van Advanta deelt zijn expertise tijdens een voordracht over ‘het aanleggen en onderhouden van bloemenweides en graslanden’. Graag belicht hij hoe je te werk gaat en met welke zaken je rekening moet houden, om van deze beheersvorm een succesrecept te maken!    

21u00: Wil je nog wat nabespreken met je collega groenondernemers? Zoals gewoonlijk maken we hier na de voordracht uitgebreid de tijd voor!

Datum
Donderdag 29 februari 2024 vanaf 19u00
  • Locatie: Nijverheidstraat 14, 9810 Nazareth

Inschrijven

Mechanisatie in de tuinaanleg - Bij Huurland
Persoon 1

Persoon [count]