Mechanisatie in de tuinaanleg - Bij Wim Verhuur | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Mechanisatie in de tuinaanleg - Bij Wim Verhuur

Inschrijven voor dit evenement

Mechanisatie in de tuinaanleg

Het machinepark van de groenondernemer vormt niet alleen het kloppend hart van het bedrijf, maar is ook een serieuze investering. Door de toenemende ontwikkeling in technologie en wetgeving evolueert dit machinepark voortdurend. Hoe pas je het machinepark aan? Waar hou je rekening mee? Kies je voor elektrisch of gemotoriseerd materiaal?  Ga je huren of kopen? Wil je meer weten over deze vraagstukken… Kom dan naar de info avond die we organiseren. Samen met onze partner Wim Verhuur zorgt Groen Groeien ervoor dat je meer te weten komt over dit boeiende onderwerp!

Over wim verhuur 

Wim Verhuur verhuurt machines van A tot Z voor de tuin- en bouwsector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Katelijne-Waver. Naast het verhuren van machines kan je bij Wim Verhuur ook terecht voor allerhande machineopleidingen en aankoop van 2dehands machines.

Neem je deel? Vind hieronder het avondprogramma!  

19u00:Wim Verhuur en Groen Groeien ontvangen je graag aan de balie van Wim Verhuur.    

19u15: Na ontvangst starten we een korte rondleiding rond Wim Verhuur. Deze leidt ons naar de eventlocatie waar jullie ontvangen worden met een hapje en een drankje.

20u15: We gaan dieper in op ons machineaanbod voor de tuinbouwsector en focussen ons op de nieuwigheden in de markt (accu machines, machines voor waterdoorlatende stenen etc...) 

21u00:  Het is herfst, dus we starten volop aan het boomonderhoud. Spinhoogtewerkers zijn niet weg te denken tijdens deze periode. Dit complex toestel vergt enige kennis om optimaal en efficiënt mee te kunnen werken. Tijdens een praktijkgerichte toelichting lichten we alle tips en tricks van dit toestel toe. Na deze toelichting ontvangt u een getuigschrift van deelname, uitgeschreven door het opleidingscenter van Wim Verhuur, Wim Verhuur Academy.*

*Dit getuigschrift geldt als erkenning van deelname, maar niet als geldig opleidingsattest. 

22u00: Zin om het nuttige aan het aangename te koppelen en kennis te maken met je collega’s? Naar goede gewoonte bespreken we nog na tijdens een klein netwerkmomentje, vergezeld van de nodige drankjes. 

Datum
Donderdag 19 oktober 2023 vanaf 19u00
  • Locatie: Fortsesteenweg 44, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Inschrijven

Mechanisatie in de tuinaanleg - Bij Wim Verhuur
Persoon 1

Persoon [count]