Nog geen fytolicentie? Volg dan een opleiding! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Nog geen fytolicentie? Volg dan een opleiding! Voor je medewerkers kan het gratis!

Vanaf 25 november 2015 moeten alle personen die gewasbeschermingsmiddelen voor professioneel gebruik gebruiken, verkopen of advies geven erover beschikken over de juiste fytolicentie. Een fytolicentie kan bekomen worden op basis van een erkend diploma of getuigschrift of na het volgen van een cursus en het afleggen van een examen.

Beschik jij nog niet over de juiste fytolicentie of heb je medewerkers die je wil inschakelen bij de toepassing van gewasbeschermingsmiddelen, hetzij onder toezicht (P1), hetzij als autonoom gebruiker (P2)?

AgroCampus organiseert dit najaar in elke provincie opleidingen ‘P1 - assistent professioneel gebruik’ en ‘P2 – professioneel gebruiker’.

De P1-opleidingen zijn gezamenlijk voor meerdere sectoren, de P2-opleidingen enkel voor de sector tuinaanleg en groenvoorziening.

Jouw medewerkers kunnen de opleiding volledig gratis volgen indien ze met een vast contract tewerkgesteld in de sectoren tuinbouw (PC 145), parken en tuinen (PC 145.04), landbouw (PC 144) en technische land- en tuinbouwwerken (PC 132). EDUplus[AV3]  betaalt niet alleen de opleidingskost terug maar ook de loonkost voor de uren dat jouw medewerker cursus volgt.

Datum
Zondag 27 oktober 2019 vanaf