Open tuinen 2019 | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Open tuinen 2019

Ben je tuinliefhebber? Ontdek 175 Open tuinen!

Geniet je van tuinen kijken of wil je ideetjes opdoen om in de eigen tuin toe te passen? Ontdek hoe je creatief met verschillende tuintrends kan omgaan en ga op tuinbezoek bij de deelnemers aan Open tuinen. In 2019 schenken ze extra aandacht aan het thema 'Generatietuin.

Het nieuwe aanbod Open tuinen, focusweekend: 29 en 30 juni

Van april tot december kan je Open tuinen bezoeken. Tuinliefhebbers kunnen terecht in de meest bijzondere tuinen in Vlaanderen en het grensgebied met Nederland. In 2019 zetten 175 tuineigenaars hun poorten open. Het Opentuinenweekend, dat het laatste weekend van juni plaatsvindt, vormt het hoogtepunt. Naast dit weekend zijn er nog tientallen bijkomende openingsdagen.  

Alle tuinen gebundeld in één praktische Opentuinengids

De deelnemende tuinen worden met praktische info en foto gebundeld in de tuingids ‘Open tuinen’. Deze gids is vanaf maart beschikbaar. In deze editie gaat er bijzondere aandacht naar generatietuinen. Je vindt hier eveneens een handig overzicht van alle bijkomende openingsdagen, wandel-, fiets- en autoroutes. 'Open tuinen 2019' kan je bij Landelijke Gilden bestellen of vanaf 1 april voor 4 euro kopen bij Aveve.

Ledenvoordeel voor de leden van Groen Groeien

Leden van Landelijke Gilden krijgen 50% korting op de eventueel gevraagde toegangsprijs (geldig voor de houder en op vertoon van de lidkaart 2019).

Maak er een inspirerende en leerrijke wandel- of fietstocht van

Voor wie een kant-en-klare route verkiest, hebben we verschillende Open tuinenroutes samengesteld. Het nieuwe aanbod staat in mei online.

Datum
Zaterdag 29 juni 2019 vanaf Zondag 30 juni 2019 vanaf