Startvergadering Groen Groeien Moerbeke | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Startvergadering Groen Groeien Moerbeke

Inschrijven voor dit evenement

KWEKERIJ

De kwekerij specialiseert zich in de productie van Rhodendron in grote maten. Alle Rhododendrons worden steeds in pot geteeld, op containervelden, voorzien van noppendrain of lava. Hierdoor garandeert men een sterke wortelkwaliteit, noodzakelijk voor de aanplanting van deze grotere planten. Door overwintering in een serre garandeert men het volledige jaar rond, visueel aantrekkelijke rhododendrons te leveren.

De boomkwekerij is gestart als lid van het Vlaams Milieuplan Sierteelt: zij leveren duurzaam geteelde planten, geschikt voor alle verkoopkanalen. Wij maken duurzaam ondernemen echt concreet, met respect voor medewerkers, omgeving & natuur. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Chemische onkruidbestrijding is onnodig
  • We investeren in een ergonomische en aangename werkomgeving met een maximale automatisatie.
  • Hergebruik en ontsmetting van ons gietwater

BEDRIJFSGROEN

Bedrijfsgroen is letterlijk "de groene kroon" op het werk: dit bedrijf creëert rond bedrijfsgebouwen een natuurlijke, aantrekkelijke, duurzame en rustgevende omgeving. Het versterkt niet alleen de uitstraling en imago, maar zorgt voor een positieve beleving bij  medewerkers, leveranciers en klanten. Zij staan ook in voor het onderhoudsvriendelijk tuinontwerp, de realisatie en coördinatie van de tuinaanlegwerken als het onderhouden nazorg van uw bedrijfsgroen. Een onderhoudsvriendelijk ontwerp resulteert in kostenbesparend onderhoud.

Programma:

17u30 Ontvangst met aperitief en hapje

18u00 Rondleiding op de Rhododendronkwekerij (voorstelling assortiment) met toelichting door bedrijfsleider Chris Van Damme

19u00 Welkom door de voorzitter van Groen Groeien en voorstelling nieuwe Groen Groeien Consulent Bart Verelst.

19u15 Voordracht door Denis Dujardin met als onderwerp "Worden tuinen wilder?".

Denis Dujardin is de ontwerper van circa 200 tuinen in binnen- en buitenland. Hij werkt samen met landschapsarchitecten Stefaan Thiers en Thomas Janssens. Naast een opdracht als docent aan de UCL in Doornik treed hij op als gastdocent landschap en stedenbouw aan diverse hogescholen. Denis Dujardin is landschapsarchitect en mee verantwoordelijk voor het uitzicht van een aantal markante plaatsen in Vlaanderen.

20u45 Netwerking met Winter BBQ

Datum
Donderdag 17 oktober 2019 vanaf 18u00
  • Locatie: Groenrijk Van Damme, Ledestraat 14, 9180 Moerbeke

Inschrijven

Startvergadering Groen Groeien Moerbeke
Persoon 1

Persoon [count]