Startvergadering: waarom blijven de uurlonen en prijzen stijgen? | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Startvergadering: waarom blijven de uurlonen en prijzen stijgen?

Inschrijven voor dit evenement

Niemand blijft gespaard van de stijgende prijzen. Gezinnen maken elke maand hun rekening, en ook de professionele wereld moet behelpen. Voor tuinaannemers is dit niet anders. Lonen voor arbeiders stijgen sterk, en de ene leverancier na de andere ziet zich genoodzaakt om de prijzen te verhogen. Waarom blijven deze prijzen stijgen? Hoe kan je je als tuinaannemer voorbereiden op de stijgende lonen voor arbeiders? Hoe ga je om met kostprijsberekening? Kom het ontdekken tijdens de startvergadering van Groen Groeien op donderdag 13 oktober 2022 vanaf 18u30 op boomkwekerij Nick De Meester! Ook andere actualiteiten binnen tewerkstelling komen aan bod.

Steeds meer leden stellen vragen rond de stijgende lonen en prijzen. Vandaar dat we Chris Botterman (Hoofd sociale zaken Boerenbond) uitnodigen om alle opgenoemde zaken uitvoerig te bespreken in Waregem bij boomkwekerij Nick De Meester! Voor de uiteenzetting van start gaat nodigen we jullie uit voor een rondleiding op het bedrijf van Nick De Meester. Drinks and food is voorzien bij deze startvergadering, waardoor we in alle rust kunnen nakaarten over de uiteenzetting en de sector.

Boomkwekerij Nick De Meester

Boomkwekerij De Meester is gespecialiseerd in het kweken van haagplanten in volle grond. Op de kwekerij, die zo'n 18 hectare omvat, vindt u volgend assortiment terug: Buxus, Taxus, Ilex, Osmanthus, Photinia, Prunus en Thuja. Op de website vind u een overzicht van het aanbod. Kwaliteit staat  centraal, waarbij ze proberen de planten met de grootste zorg te kweken. Er wordt gestreefd naar uniforme en kwalitatief hoogstaande producten. Hun grootste afzetmarkt is voornamelijk groothandel, tuinaanleg en tuincentra. Een kwekerij die zeker en vast het bezoeken waard is!

Programma

18u30: Rondleiding op boomkwekerij Nick De Meester

20u: Chris Botterman (Hoofd Sociale Zaken Boerenbond)

  • Waarom blijven de uurlonen en prijzen stijgen?
  • Overzicht actualiteiten tewerkstelling

21u: Nabespreking en receptie

Waar?

Boomkwekerij Nick De Meester - Bergstraat 172, 8790 Waregem

Inschrijven

Deze startvergadering is gratis bij te wonen voor leden van Groen Groeien. Inschrijven is verplicht. Graag aangeven of je aanwezig zult zijn voor rondleiding en lezing, of enkel voor de lezing.

Datum
Donderdag 13 oktober 2022 vanaf 18:30

Inschrijven

Startvergadering: waarom blijven de uurlonen en prijzen stijgen?
Persoon 1

Persoon [count]