Waterdoorlaatbare verharding - Bij Ebema | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Waterdoorlaatbare verharding - Bij Ebema

Inschrijven voor dit evenement

Waterdoorlaatbare verharding

Zowat iedere tuin heeft terrassen, paden, een oprit, …. Door de grote toename aan gesloten verharding kan regenwater onvoldoende infiltreren in de bodem. Als tuinaannemer krijgen we steeds meer te maken met regelgeving over het plaatsen van gesloten verharding. Waterdoorlaatbare verharding biedt echter een oplossing voor deze problematiek. Deze verharding zorgt ervoor dat regenwater optimaal in de bodem kan infiltreren.

Schrijf je in !!! En kom tijdens onze drie avondvergaderingen meer te weten over wetgeving, materialen, opbouw, fundering, ….

Over Ebema

Ebema verbetert ruimte. Zij maken buitenruimtes gezelliger, slimmer, comfortabeler, veiliger, mooier, groener en sterker. Voor mensen, overheden, bedrijven en organisaties. Dat doen ze met visionaire ideeën en elegante betonoplossingen. Vandaag hebben ze een team van 250 mensen in 3 vestigingen in Zutendaal, Rijkevorsel en Grobbendonk. En een omzet van bijna 60 miljoen euro per jaar. Hun gamma voor tuin, terras, inrit en woning wordt verkocht onder de naam Ebema Stone&Style.

Wat kan je verwachten?

Om19u00 word je verwacht bij Ebema. In combinatie met een hapje en een drankje krijg je de tijd om kennis te maken met je Groen Groeien collega’s. Vanaf 19u30 geeft Ebema een rondleiding doorheen de volledige productiesite en kan je kennismaken met het assortiment. Nadien volgt er een interessante voordracht. Hierbij komen alle facetten van waterdoorlaatbare verharding aan bod. Gaande van het plaatsen tot de materiaalkeuze.    

Datum
Donderdag 15 februari 2024 vanaf 19u00
  • Locatie: Dijkstraat 3, 3690 Zutendaal

Inschrijven

Waterdoorlaatbare verharding - Bij Ebema
Persoon 1

Persoon [count]