Waterdoorlaatbare verharding - Bij Gravelart | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Waterdoorlaatbare verharding - Bij Gravelart

Inschrijven voor dit evenement

Waterdoorlaatbare verharding

Zowat iedere tuin heeft terrassen, paden, een oprit, …. Door de grote toename aan gesloten verharding kan regenwater onvoldoende infiltreren in de bodem. Als tuinaannemer krijgen we steeds meer te maken met regelgeving over het plaatsen van gesloten verharding. Waterdoorlaatbare verharding biedt echter een oplossing voor deze problematiek. Deze verharding zorgt ervoor dat regenwater optimaal in de bodem kan infiltreren.

Schrijf je in !!! En kom tijdens onze drie avondvergaderingen meer te weten over wetgeving, materialen, opbouw, fundering, ….

Over Gravelart

Gravelart is expert in tuin, park, vijvers, substraten en sierbeton. zij werken met en voor professionelen. Hun productaanbod is doordacht, waterdoorlatend en innovatief. Zij hebben meerdere depots om de professionele aannemer te bedienen.

Wat kan je verwachten?

Om19u00 word je verwacht bij Gravelart. In combinatie met een hapje en een drankje krijg je de tijd om kennis te maken met je Groen Groeien collega’s. Vanaf 19u30 geeft Gravelart een rondleiding doorheen de volledige depot en kan je kennismaken met het assortiment. Nadien volgt er een interessante voordracht. Hierbij komen alle facetten van waterdoorlaatbare verharding aan bod. Gaande van het plaatsen tot de materiaalkeuze.    

Datum
Donderdag 28 maart 2024 vanaf 19u00
  • Locatie: Groenestraat 139A, Zedelgem.

Inschrijven

Waterdoorlaatbare verharding - Bij Gravelart
Persoon 1

Persoon [count]