Waterdoorlaatbare verharding - Bij Wienerberger | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Waterdoorlaatbare verharding - Bij Wienerberger

Inschrijven voor dit evenement

Waterdoorlaatbare verharding

Zowat iedere tuin heeft terrassen, paden, een oprit, …. Door de grote toename aan gesloten verharding kan regenwater onvoldoende infiltreren in de bodem. Als tuinaannemer krijgen we steeds meer te maken met regelgeving over het plaatsen van gesloten verharding. Waterdoorlaatbare verharding biedt echter een oplossing voor deze problematiek. Deze verharding zorgt ervoor dat regenwater optimaal in de bodem kan infiltreren.

Schrijf je in !!! En kom tijdens onze drie avondvergaderingen meer te weten over wetgeving, materialen, opbouw, fundering, ….

Over Wienerberger. 

Zowel door interne groei als door acquisities heeft Wienerberger op de Belgische markt van gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannen en kleiklinkers een sterke plaats ingenomen. Wienerberger België beschikt over 12 productievestigingen in ons land, met een totale personeelsbezetting van ongeveer 1.250 werknemers. De 18 kleigroeven liggen meestal in de nabije omgeving van de fabrieken; zo beperken ze de impact op het milieu door het transporteren van de klei. De hoofdzetel van Wienerberger België staat in Kortrijk. Enkele merknamen van de groep zijn Terca, Porotherm, Koramic en Leadax Roov.

Wat kan je verwachten?  

Om19u00 word je verwacht bij Wienerberger. In combinatie met een hapje en een drankje krijg je de tijd om kennis te maken met je Groen Groeien collega’s. Vanaf 19u30 geeft Wienerberger een rondleiding door zijn showroom en kan je kennismaken met het assortiment. Nadien volgt er een interessante voordracht. Hierbij komen alle facetten van waterdoorlaatbare verharding aan bod. Gaande van het plaatsen tot de materiaalkeuze.  

Datum
Donderdag 16 november 2023 vanaf 19u00
  • Locatie: Kapel ter Bede 88, 8500 Kortrijk

Inschrijven

Waterdoorlaatbare verharding - Bij Wienerberger
Persoon 1

Persoon [count]