Webinar: 500 jaar geschiedenis van de Engelse Tuin | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Webinar: 500 jaar geschiedenis van de Engelse Tuin

Inschrijven voor dit evenement

Groen Groeien organiseert op 15 april 2021 om 19u een zeer interessante webinar over de 500-jarige geschiedenis van de Engelse tuinen. De Vlaamse Patricia Gentry-Verhoestraete is een professionele gids in het Verenigd Koninkrijk en geeft virtuele rondleindingen. Laat je meevoeren op een mooie historische reis door middel van prachtige foto- en film fragmenten. Volg de webinar en geniet van de prachtigste tuinen en landhuizen in Engeland en leer iets meer over de meest invloedrijke Engelse tuinarchitecten.

Laat je meevoeren op een mooie historische reis ! We beginnen met de gestructureerde Tudor tuinen. Leer over de invloed die de Europese renaissancetuinen hadden op de 17de -eeuwse Engelse Stuart tuinen, het ontstaan van de typische Engelse grote landschapstuinen in de 18de eeuw, de eerste exotische publieke bloementuinen onder invloed van koningin Victoria. Wie vond de eerste grasmachine uit? Geniet van de prachtigste tuinen en landhuizen in Engeland en leer iets meer over de meest invloedrijke Engelse tuinarchitecten. 

Inschrijven is verplicht via deze website, deelname is gratis

Let er op dat je je e-mailadres correct invult, via dit adres zal je enkele dagen voor het evenement een link toegestuurd krijgen!

Datum
Donderdag 15 april 2021 vanaf 19:00
  • Locatie: Online

Inschrijven

Webinar: 500 jaar geschiedenis van de Engelse Tuin
Persoon 1

Persoon [count]