Wetgeving personeel en veiligheid | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Wetgeving personeel en veiligheid

Inschrijven voor dit evenement

Personeel en veiligheid  

Elke groenondernemer komt dagelijks met een van de twee begrippen in contact. De beide begrippen combineren en samenbrengen vormt een nog grotere uitdaging. Het is de kunst voor een ondernemer om het juridische aspect te combineren met het menselijke. Slaag je hierin dan vergroot je automatisch de kans op een succesvolle werking binnen je bedrijf.       

Bomenplanter.be

Bomenplanter.be is in 2013 ontstaan uit het bedrijf Jan Belaen bv. De firma staat in voor de machinale aanplantingen van bossen, groenzones, houtkanten, geluidsschermen, hagen, groensingels,…  door middel van hun in de groensector unieke en eigen ontwikkelde plant – en gatenboormachine. In 2013 bouwde Jan Belaen een plantmachine om bosgoed machinaal mee aan te planten op bewerkt terrein. In 2016 kwam de vraag of hij in de mogelijkheid was om ook plantgaten te boren voor bosaanplantingen.

Inhoud van de avondvergadering  

Bedrijfsbezoek

Bent u geïnteresseerd in het thema? Schrijf je dan nu in! Om 19u00 word je met open armen ontvangen door Bomenplanter.be en het GG bestuur met een hapje en een drankje. Na het netwerkmoment is het tijd om kennis te maken met bomenplanter.be. Jan Belean toont u zijn gespecialiseerde machinepark. Aansluitend op de rondgang legt Jan uit hoe hij te werk gaat.

voordracht

Na de kennismaking met bomenplanter.be organiseren we samen met Preventagri een voordracht met onderwerp veiligheid en personeel. De exacte topics die we brengen, krijgen op dit moment nog vorm. Weliswaar binnen het kader van het thema. Binnenkort kan u verder info terugvinden hier op de website.

Wil je nog netwerken of nabespreken over het thema? Geen probleem! Naar goede gewoonte kan u hier uitgebreid de tijd voor nemen na de voordracht.  

Datum
Donderdag 12 oktober 2023 vanaf 19u00
  • Locatie: Ambachtenlaan 32, 8760 Meulebeke

Inschrijven

Wetgeving personeel en veiligheid
Persoon 1

Persoon [count]