Wetgeving personeel en veiligheid - Bij Distripond | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Wetgeving personeel en veiligheid - Bij Distripond

Inschrijven voor dit evenement

Personeel en veiligheid  

Elke groenondernemer komt dagelijks met een van de twee begrippen in contact. De beide begrippen combineren en samenbrengen vormt een nog grotere uitdaging. Het is de kunst voor een ondernemer om het juridische aspect te combineren met het menselijke. Slaag je hierin dan vergroot je automatisch de kans op een succesvolle werking binnen je bedrijf. 

   

Over Distripond

Distri Pond is een totaalaanbieder van merkproducten voor vijveraanleg en -onderhoud. Deze vinden via de vakhandel hun weg naar de professionele tuinaanlegger en particulier vijverliefhebber. Met een breed en innovatief assortiment en degelijk onderbouwd advies biedt Distri Pond professionele oplossingen voor helder vijveren en wateropslag.

Inhoud van de avondvergadering

Bent u geïnteresseerd in het thema? Schrijf je dan nu in! Om 19u00 word je met open armen ontvangen door Distripond het GG-bestuur met een hapje en een drankje. Na het netwerkmoment is het tijd om kennis te maken met Distripond. Met veel enthousiasme leggen zij uit, waar zij hun klanten dagelijks mee helpen en hoe zij werken tijdens een bedrijfsvoorstelling.

voordracht

Na de kennismaking met Distripond organiseren we samen met Preventagri een voordracht met onderwerp veiligheid en personeel. De exacte topics die we brengen, krijgen op dit moment nog vorm. Weliswaar binnen het kader van het thema. Binnenkort kan u verder info terugvinden hier op de website.

Wil je nog netwerken of nabespreken over het thema? Geen probleem! Naar goede gewoonte kan u hier uitgebreid de tijd voor nemen na de voordracht.  

 

Datum
Donderdag 25 januari 2024 vanaf 19u00
  • Locatie: Nikelaan 33, 2430 Laakdal

Inschrijven

Wetgeving personeel en veiligheid - Bij Distripond
Persoon 1

Persoon [count]