Algemene voorwaarden | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Algemene voorwaarden

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Artikel 1

GroenXpert

Adres
Hoogrokersstraat 6
8740 Pittem

Tel:  0495 52 52 40
Mail: info@groengroeien.be


TOEPASSELIJKHEID

Artikel 2

Wij doen ons best deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat wij voor je doen en wat we van jou verwachten. Als je iets bij ons koopt of hebt gekocht, natuurlijk. Anders is het niet zo toepasselijk.

Soms bieden wij aparte voorwaarden aan bij een product. Ook dan gelden deze algemene voorwaarden. Als de verschillende voorwaarden elkaar tegenspreken, kies jij de meest gunstige.

Wij doen niet zo moeilijk.

Wij leveren enkel in België. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren.

Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet je minstens 18 jaar oud zijn. Als je geen 18 bent, vragen we je om de bestelling door je ouders of wettelijke voogd te laten plaatsen. Als we merken dat een bestelling geplaatst is door een minderjarige, kunnen we deze bestelling weigeren.

Het plaatsen van een bestelling op de website geldt als uitdrukkelijke aanvaarding van onze algemene voorwaarden die steeds beschikbaar zijn via onze website.


HET AANBOD

Artikel 3

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen, wat het kost en of je het kunt ruilen.


DE OVEREENKOMST

Artikel 4

Je doet online zaken met ons in een veilige webomgeving. Als je een bestelling bij ons doet, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Jouw bestelling is compleet en de overeenkomst tussen ons is definitief zodra we voor jouw betalingstransactie met krediet- of debetkaarten de goedkeuring door de uitgever van de kaart ontvangen hebben. We aanvaarden Bancontact/Mister Cash, Visa, MasterCard. Indien de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling aan ons, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen bij de levering en/of niet-levering van jouw bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet aanvaard of verwerkt.

Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze site. 


VERPLICHTINGEN TIJDENS BEDENKTIJD

Artikel 5

Tijdens de bedenktijd mag je het product uitpakken of gebruiken zoals je dat in de winkel zou doen. Gebruik je het product zodanig dat het niet meer in 'winkelstaat' is, dan kan het zo zijn dat je minder geld voor het product terugkrijgt.


VERZENDKOSTEN IN GEVAL HERROEPING

Artikel 6

Die zijn er niet.


VERPLICHTINGEN VAN GroenXpert BIJ HERROEPING

Artikel 7

Zodra jij binnen 14 dagen bij ons aangeeft iets terug te willen sturen, sturen we na ontvangst van jouw aanvraag een bevestiging.


UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

Artikel 8

Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen: Tickets en enveloppen waarvan de verzegeling is verbroken of de verpakking is geopend. Of als deze zijn geregistreerd.


DE PRIJS

Artikel 9

Zie artikel 3

Er is geen verschil tussen de prijzen in onze winkels en op onze website.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en alle wettelijke bijdragen.
Normale verzending is altijd gratis.


CONFORMITEIT EN GARANTIE

Artikel 10

Zie artikel 3

Je hebt recht op een goed product, punt. Is er toch iets mee aan de hand, dan lossen we het voor je op. Hierbij volgen we altijd de wet.


BETALEN

Artikel 11

Als wij je vragen een bedrag vooruit te betalen, maken we direct na ontvangst je bestelling in orde. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten.

We aanvaarden alle betaalmiddelen die op onze website staan genoemd.


OVERMACHT

Artikel 12

Als er sprake is van een overmachtssituatie kan het zijn dat wij onze verplichtingen richting jou niet meer kunnen waarmaken. Dat hoor je zo snel mogelijk. Zodra deze overmachtssituatie voorbij is zullen we onze beloftes inlossen. Als dat te lang duurt kan je afzien van je aankoop. Als je van tevoren al had betaald, krijg je je betaling binnen 3 dagen terug.

Overmacht is elke omstandigheid buiten onze wil en controle waardoor we richting jou onze beloftes niet kunnen waarmaken. Hieronder vallen stakingen, brand, bedrijfsstoringen, energiestoringen, storingen in een (telecommunicatie-)netwerk of verbinding of gebruikte communicatiesystemen of het op enig moment niet beschikbaar zijn van onze website, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden.


INTELLECTUELE EIGENDOM

Artikel 13

Onze website, logo's, teksten, foto's, namen en in het algemeen al onze communicatie zijn beschermd door copyrights.

Dit betekent dat je ons logo, website, foto's, namen, teksten, kleurencombinatie etc. niet mag kopiëren of reproduceren zonder onze voorafgaande toestemming.


KLACHTENREGELING

Artikel 14

Heb je een klacht? Vervelend.
We doen er alles aan om je klacht te verhelpen. Uiteraard hebben we daar een mooie procedure voor.

Als je een klacht hebt, laat het ons dan snel weten. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je goed helpen.

Uiterlijk binnen 2 dagen krijg je antwoord van ons. We helpen je direct, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.