Ledenaanbod | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Ledenaanbod

Groen Groeien, dé vereniging voor Vlaamse tuinaannemers, is aangesloten bij de sierteelt- en groenfederatie AVBS. Wij verdedigen jouw belangen op alle mogelijke niveaus bij overheden. Zo worden beslissingen genomen die ook rekening houden met onze sector en dus met jouw bedrijf.

Activiteiten

Groen Groeien heeft een uitgebreid aanbod van ledenactiviteiten waaronder vormingsavonden, workshops, praktijkopleidingen en tal van netwerkmogelijkheden.

Aanbod voor de leden

 1. ADVIES: Degelijke advisering over nieuwe wetgevingen en reglementeringen zoals tewerkstelling, verkeer, fytolicentie, milieu en ruimtelijke ordening, …
 2. BEGELEIDING: Persoonlijke begeleiding gaande van problemen met de vestiging van jouw bedrijf of tewerkstelling personeel tot  juridische problemen met klanten en leveranciers.
 3. OPLEIDING: Specifieke vakopleidingen over o.a. vakbekwaamheid rijbewijs C en fytolicentie. Studiebezoeken en workshops over praktijkgerichte onderwerpen tillen jouw bedrijf op een hoger niveau.
 4. INFORMATIE: Je blijft up-to-date via de website, de e-nieuwsbrieven en de Facebook-pagina. Het 'Groen Groeien Magazine' en het vakblad ‘Sierteelt & Groenvoorziening’ waarborgt kennis verrijkende vaklitteratuur
 5. NETWERKING: De nieuwjaarsreceptie, de familiedag, diverse bedrijfsbezoeken en studieavonden zorgen voor fijne professionele contacten met collega’s en toeleveranciers.
 6. KORTINGEN: Ledenvoordelen en kortingen voor nieuwe leden en dienstverlening bij diverse leveranciers
 7. BELANGENVERDEDIGING: Vertegenwoordigd in heel wat organisaties waakt Groen Groeien bij overheden en organisaties over de belangen van de tuinaanlegsector.

Websites en vakbladen

 • Volledige toegang tot www.groengroeien.be (incl. alle vakinformatie op het ledengedeelte)
 • Vakblad Groen Groeien magazine (5 keer per jaar)
 • Je bent tevens ook lid van AVBS - BB en je plaatselijke landelijke gilde.
 • Vakblad Sierteelt & Groenvoorziening (maandelijks)
 • Plattelandsmagazine Libelle-Nest
 • Ledenblad Boer & Tuinder
 • Ledenblad Buiten van Landelijke Gilden

Laat je lidkaart renderen !

Wist je dat je als lid van Groen Groeien ook geniet van alle kortingen en voordelen die via Landelijke Gilden en Boerenbond aangeboden worden? Wat Landelijke Gilden betreft, gaat het om kortingen voor evenementen; abonnementen (Knack, Libelle, vakblad ‘Het Schaap’,…); themaparken als Plopsaland, Bokrijk,…; goedkopere tarieven bij Lunch Garden, Aveve en creawinkel De Banier…

Klik hier voor de ledenvoordelen van Landellijke Gilden.

Via AVBS/Boerenbond geniet je van kortingen en ledenvoordelen voor de rubrieken energie, signalisatie, nummerplaat, bedrijfsbeheer, veiligheid en personeel. Een handige zoekfunctie brengt je onmiddellijk bij gewenste ledenvoordeel.

Klik hier voor de ledenvoordelen van Boerenbond.

Heb je advies nodig of wil je een vraag stellen?
Als lid van Groen Groeien geniet je van diverse voordelen in het kader van individueel dienstbetoon.

Kom langs op de zitdagen of doe een beroep op onze eerstelijnsdienstbetoon of contacteer rechtstreeks de tuinaanlegconsulenten Jan Vancayzeele en Bart Verelst.

Daarnaast kan je ook talrijke vormingen en bijscholingen volgen zoals vakbekwaamheid, fytolicentie,... Check de kalender.