11de Internationaal zwemvijvercongres vindt plaats op 6 en 7 oktober 2021 in Albufeira! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

11de Internationaal zwemvijvercongres vindt plaats op 6 en 7 oktober 2021 in Albufeira!

Het 11de internationaal zwemvijvercongres vindt plaats in Albufeira in Portugal. Het fysiek congres gaat door op 6 en 7 oktober en wordt voor het eerst georganiseerd in een luxueus hotel aan de Atlantische kust. Op de site is een grote zwemvijver aanwezig die bezichtigd en bezwommen kan worden. Tickets kunnen samen met het verblijf (Club Med DaBalaia) geboekt worden via de site van het IOB (zie link onderaan). Verschillende workshops, lezingen en netwerkmomenten staan op het programma van het congres. Hoe groter de delegatie van Groen Groeien op dit congres, hoe sterker we de internationale kennis en expertise kunnen doorgeven aan de Vlaamse tuinaannemers, tuinarchitecten en zwemvijverbouwers. Het volledige programma kan je bekijken door op onderstaande link te klikken:

 Verblijf en concept

Club Med DaBalaia in Albufeira is een all-inclusive hotel, dus een overnachting in het congreshotel is een voorwaarde voor deelname aan het congres. Volpension (all-inclusive) is bij de kamerprijs inbegrepen. In principe is het beproefde concept van de laatste zwemvijverconferentie overgenomen, maar er zijn ook een paar wijzigingen:

1. De prijsuitreiking van de Pondy Awards vindt nu plaats op de gala-avond van de eerste dag van de conferentie

2. De introductie van de “Conference PLUS Day”.

De ervaring leert dat de IOB-jaarvergadering voor veel conferentiedeelnemers niet interessant was en daarom als een onnodige onderbreking werd ervaren. De jaarvergadering wordt daarom uitgesteld tot de volgende dag (8.10.21). Enerzijds geeft dit ons de mogelijkheid om op de tweede dag van de conferentie extra lezingen te geven en meer tijd te besteden aan IOB-specifieke onderwerpen en verenigingswerk, bijvoorbeeld het coördineren van verschillende onderzoeksprojecten, op de conferentie plus-dag. Tickets zijn te boeken via onderstaande knop: 

Mogelijkheid tot verlengde vakantie

Aangezien het congreshotel een bijzonder gezinsvriendelijk vakantieoord is met een royaal aanbod aan vrijetijdsactiviteiten gedurende het grootste deel van het jaar, is een langer verblijf bij het gezin aan te bevelen. Probeer zo vroeg mogelijk te reserveren, zodat je zeker bent van je plek op het congres.