Alternatief ‘ledencongres’ AVBS nu dinsdag 14 december online | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Alternatief ‘ledencongres’ AVBS nu dinsdag 14 december online

Alternatief ‘ledencongres’ nu dinsdag 16 december online

Eind november communiceerde AVBS al dat het ledencongres met als thema ‘Gek van groen’ niet kon doorgaan. De nieuwe maatregelen weerhielden ervan leden en genodigden samen te brengen. Maar uitstel is geen afstel. Of het nu in het voorjaar van 2022 is tijdens een nieuw ontmoetingsmoment voor leden en genodigden of op een van de activiteiten naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van AVBS; er wordt alvast naar uitgekeken!

Ook al kan er momenteel geen fysiek ledencongres georganiseerd worden, toch wil AVBS 2021 samen met de leden afsluiten. AVBS-voorzitter Filip Goossens en ondervoorzitter Boerenbond Georges Van Keerberghen nemen in een korte videoboodschap nog even het woord. Ze belichten een aantal syndicale dossiers die het voorbije jaar op de agenda stonden en kijken uit naar een nieuw jaar met nieuwe ontmoetingen, met mooie maar ongetwijfeld ook moeilijke momenten, met ernstige gesprekken maar ook gezellige, informele babbels,…., kortom naar een 2022 waarin we als collega’s en vrienden én als beroepsorganisatie opnieuw het beste van onszelf geven.

 

De videoboodschap wordt niet uitgezonden op de oorspronkelijke congresdatum van 11 december, maar zal op dinsdag 14 december als een vervroegde kerst- en nieuwjaarswens in jullie mailbox vallen.

Toen de beslissing viel om geen fysiek congres te organiseren, was al heel wat voorbereidingswerk klaar. Dat zal niet zomaar in de schuif blijven liggen. In het laatste nummer van Sierteelt & Groenvoorziening zal een extra katern zitten over het ledencongres. ‘Gek van groen’, AVBS wenst het haar leden ook voor 2022, want hoe je het ook draait of keert, gezondheid blijft het hoogste goed! En als we als groene sector daar enigszins kunnen toe bijdragen, dan stappen we met heel veel kracht 2022 in!