Ben je ook Gek van Groen? Kom naar AVBS Ledencongres! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Ben je ook Gek van Groen? Kom naar AVBS Ledencongres!

Neen, het hoeft niet gezegd dat wie in de sierteelt- en groensector werkt, gek is op groen. Maar er zijn ook van die dagen dat we als bedrijfsleider net gek worden van al dat groen. Want ondernemen brengt ook heel vaak stress en spanning mee, zeker in crisismomenten. En dan moeten we tijdig heel bewust schakelen zodat we van ‘gek van’ terug bij ‘gek op’ uitkomen.

Het voorbije jaar heeft ons geleerd dat - hoe belangrijk ook de bedrijfsresultaten - een welzijnsgerichte economie niet alleen draait om hoge cijfers, maar vooral ook om mentale gezondheid. En die mentale gezondheid wordt de basis van ons ledencongres, met onder meer getuigenissen van collega’s-bedrijfsleiders over hoe zij het hoofd koel houden, aangevuld met een wetenschappelijke en psychologische inslag en hier en daar een humoristische noot.

Ook buiten onze sector blijft het bewustzijn alsmaar verder groeien dat een groene omgeving voor meer levenskwaliteit staat. Ook dat aspect ‘impact van groen en bloemen op onze samenleving’ nemen we mee op 11 december.

Fysieke congressen zijn opnieuw toegestaan. We hoeven dus niet meer naar elkaar op zoek te gaan, ergens in de Cloud, maar zien jullie graag terug op zaterdag 11 december in domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Alle leden ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging. Hou alvast 11 december vrij in je agenda!

Inschrijven voor het ledencongres kan via onderstaande link naar de AVBS-website: