Bepaal mee wie de 1.2.Tree Award naar huis neemt | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Bepaal mee wie de 1.2.Tree Award naar huis neemt

Met de 1.2.Tree Award wil Green het vakmanschap tussen tuinaannemer, -architect en boomkwekerij in de kijker zetten. Elke tuinaannemer, -architect of boomkwekerij kon zich met een bestaand én gerealiseerd project waarbij het gebruik van bomen beeldbepalend is, inschrijven voor de 1.2. Tree Award. 

Voor de tweede editie van de 1.2.Tree Award heeft Green inzendingen ontvangen voor drie categorieën: private, publieke en semi-private projecten. De winnende projecten worden bepaald door een combinatie van jury- en publieksstemming. De winnaar ligt dus in jullie handen!

Van 2 tot 4 september 2018 kleurt Flanders Expo opnieuw, letterlijk, groen. Green verwelkomt er dan opnieuw meer dan 10.500 groenprofessionals uit de tuin-, park- en retailsector. Specifiek voor de tuinaanlegsector, -architect en boomkwekerij wordt er opnieuw een wedstrijd over bomen georganiseerd: de 1.2.Tree Award 2018. Net zoals in 2016 hopen wij opnieuw op een groot succes.

Wedstrijdconcept

Met deze wedstrijd wil Green het vakmanschap tussen tuinaannemer, -architect en boomkwekerij in de kijker zetten. Elke tuinaannemer, -architect of boomkwekerij kan zich met een bestaand én gerealiseerd project waarbij het gebruik van bomen beeldbepalend is, inschrijven voor de 1.2. Tree Award. Bomen vormen hierbij dus de basis van het ontwerp of project. Succesvolle en duurzaam ontwikkelde tuin- en parkprojecten zijn steeds gebaseerd op vakmanschap: zowel bij de conceptfase door de tuinarchitect, als bij de realisatie en uitvoering door de tuinaannemer, maar ook de vakkennis van de boomkwekerij die de leverancier is van grote, unieke bomen.

Voor de editie van 2018 gebeuren de inschrijvingen in 3 categorieën:

  1. Privaat project
  2. Publiek project (steden, gemeenten, …)
  3. Semi-privaat project (ziekenhuizen, woonzorgcentra, rusthuizen, scholen, parkings,…)