BREAKING : Nieuwe website voor GroenGroeien | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

BREAKING : Nieuwe website voor GroenGroeien

BREAKING : Nieuwe website GroenGroeien

Een nieuwe look en feel, responsive en vooral gebruiksvriendelijk, dat is de doelstelling van een nieuwe website voor Groen Groeien. Wat is er veranderd ?

Door de ontwikkeling van het platform voor zwemvijverbouwers werd nagedacht over een "eigen stek" op de website, om nieuws te filteren en niche activiteiten duidelijker terug te vinden in onze groeiende werking. Door deze oefening te maken werden in samenwerking met leden verschillende pistes bekeken om andere platformen op te richten. Deze niche platformen hebben tot doelstelling informatie en kennis te bundelen en sneller tot bij de lokale tuinaannemer te krijgen. Niet de gebruikelijke algemene berichtgeving maar specifieke informatie waar een aannemer op zoek naar is.

Het platform voor zwemvijverbouwers is nu op dreef met reeds meer dan 50 leden, een voorstel rond wetgeving voor openbare natuurlijke zwemvijvers is in de maak en een aantal events komen er aan.

Het platform voor groenvoorziening heeft de bedoeling kennis en nieuws rond het onderhoud van parken en tuinen, openbare groenonderhoudswerken en plantenkennis te bundelen.

Het platform voor tuinarchitecten zet de kennis en kunde van de Tuinarchitect/aannemer in de kijker en focust zich op het ontwerp en gebruik van planten en materialen.

Het platform voor dak en gevelgroen verzamelt de kennis en innovatie op het gebied van dak en gevelgroen. Een grote uitdaging voor de boeg. Meer info hierover in de loop van het jaar.

De meeste platformen zijn nieuw en worden verder uitgebouwd, maar ze hebben alvast hun stekje gekregen op onze nieuwe site.

Succes aan alle bestuursleden voor het verder uitbouwen van onze groeiende vereniging.