Coronaveilig werken op je bedrijf | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Coronaveilig werken op je bedrijf

Op onze website vind je een uitgebreid aantal tips die je kunnen helpen met de bedrijfsvoering in coronatijden om de hygiëne, veiligheid en werkzaamheid te verbeteren. Coronaveilig werken blijft cruciaal om de groenvoorzieningssector en omgeving te beschermen. Ga dus zeker aan de slag met deze tips!

Checklist voor tuinaanleg

Op zoek naar praktische tips over hoe je in jouw sector coronaveilig werken kan aanpakken? Preventagri maakte handige preventiechecklists voor tuinbouw en tuinaanleg. Zo werken ook jij en je personeel helemaal coronaveilig. Download de ‘Preventiechecklist COVID-19’ die voor jouw bedrijf relevant is.

Coronaveilig werken

Wil je alles in een oogopslag kunnen doornemen? Download dan via de website van AVBS dit handige overzicht. Druk het af en hang het op je prikbord, zodat je zeker niks vergeet. Op de webpagina van AVBS vind je bij elke tip een uitgebreide toelichting.

Handig overzicht Coronaveilig werken

Wij maakten ook vier affiches die je kan afdrukken en ophangen op jouw bedrijf, om alle medewerkers er op te wijzen dat zij de veiligheidsregels tegen de verspreiding van het coronavirus niet mogen vergeten.

  • Hoe organiseren we ons tijdens het werk?
  • Hoe houden we veilig pauze?
  • Waar moet je op letten in de huisvesting?
  • Hoe verplaats je je naar de werf?