Een lezing geven in de Green Speaker? | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Een lezing geven in de Green Speaker?

Van zondag 25 september tot dinsdag 27 september 2022 vindt Green plaats. De hallen van Flanders Expo zijn dan het decor voor alles wat met de professionele groensector te maken heeft. Vele bedrijven voorzien een stand met de nieuwste materialen en ideeën die ze te bieden hebben. Verder zijn er interessante seminaries die elke professional zou moeten aanspreken. In de Green Speaker worden om het uur korte lezingen gegeven over verschillende thema’s die tuinaannemers en andere groenprofessionals aanbelangen. Dit kan gaan van een interessante uiteenzetting over de juiste boom op de juiste plaats in de tuin vanuit de boomkwekerij, technieken rond dak- en gevelbegroening tot interessant onderzoek.

Het gaat om een korte pitch van 20 minuten, waarna er in de Green Bar ruimte is voor discussie met de aanwezigen. De stand van de Green Bar en Green Speaker wordt uitgetekend en opgebouwd door bestuursleden van Groen Groeien.

Hebt u zelf een interessant thema die je zou willen aanbrengen? Stuur dan zeker een bericht met jouw voorstel naar jarne.depaepe@groengroeien.be

Green Cities Seminarie

Verder vindt op dinsdag 27 september tijdens Green Expo ook nog het Green Cities seminarie plaats. Er wordt voor dit Europees project jaarlijks een seminarie georganiseerd. De inschrijvingen worden hiervoor binnenkort opgestart. Verschillende thema’s komen aan bod met voldoende ruimte voor discussie tussen experten en publiek. Alvast een datum om vast te zetten in de agenda!