Exlusieve vakavond voor tuinaannemers op 13 mei tijdens de Floraliën 2014 Nederland | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Exlusieve vakavond voor tuinaannemers op 13 mei tijdens de Floraliën 2014 Nederland

Van 9 tot en met 18 mei 2014 gaan de FLORALIËN Gent voor het eerst naar Nederland, in afwachting van hun eigen trendsettend stadsevent in 2016.

De KMLP, de organisatie achter de FLORALIËN Gent, heeft een joint venture gesloten (50/50) met de Nederlandse beursorganisator Libéma met als doel om ook in Nederland een grootse bloemen- en plantenexpo op te zetten. Daarmee toont de organisatie opnieuw haar ambities om de eigen land- en tuinbouwsector economisch te promoten en internationaal uit te bouwen.

FLORALIËN Nederland 2014

De FLORALIËN Nederland 2014 zijn ingericht als immens binnenpark en beslaan 40.000 m², met daarin vijf werelden die allemaal op hun eigen manier inspireren. ‘Internationale Bloemenpracht’ biedt een overzicht van trendy planten en bloemen. In ‘The Green City’ staan daktuinen en verticaal groen centraal. In ‘Fleu­rig Interieur’ draait het om de sierteelt en bloemsierkunst. Hier wordt ook het Nederlands Kampioenschap Bloemschikken gehouden. ‘Tuinen’ is een wereld vol showtuinen en ‘In­door Stadspark’ is een enorm… stadspark. Hoofdarrangeur is landschapsarchitect Niek Roozen, onder meer ontwerper van de Floriade 2002.

Als mede initiatiefnemer van de FLORALIËN Nederland zal een delegatie van FLORALIËN Gent ruim 1.500 m² invullen in de internationale hal. De Vlaamse inzending op de FLORALIËN Nederland werd gerealiseerd in samenwerking met De Ceuster Meststoffen NV (DCM) en Krinkels NV.

De FLORALIËN Nederland 2014 zullen plaatsvinden van 9 t/m 18 mei 2014 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch – www.floralien.nl

floralien-nederland-3.jpg
Dinsdag 13 mei | Exclusieve vakavond voor tuincentra, hoveniers en groenvoorzieners

Wij nodigen u graag uit voor de speciale vakavond op dinsdag 13 mei voor tuincentra, hoveniers en groenvoorzieners i.s.m. Tuinbranche Nederland en de Vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters (VHG). 

 Op deze vakavond, met een compleet verzorgd avondprogramma waarbij de focus ligt op Tuincentra en Tuinaanleg heeft u exclusieve toegang tot de FLORALIËN Nederland 2014 en de mogelijkheid contacten te leggen met de deelnemers, die tijdelijk aanwezig zullen zijn op hun (normaal onbemande) perceel om uitleg te geven over hun concepten, noviteiten en meer.

Programma:

17.00–18.00 uur       Ontvangst met hapje en drankje, welkomstwoord.
18.00–20.00 uur       Exclusieve rondgang FLORALIËN Nederland.
20.00–23.00 uur       Netwerk- en infoavond met lopend buffet en topspreker

PRAKTISCH

Wanneer? Dinsdag 13 mei vanaf 17u.
Waar? Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Nederland.

Belangrijk: Genodigden dienen zich voor gratis deelname te registreren via volgende link: http://floralien.voorregistraties.nl/

floralien-nederland-2.jpg