Exterior wint 1.2. Tree Award | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Exterior wint 1.2. Tree Award

Vakmanschap in de kijker!

Succesvolle en duurzaam ontwikkelde tuin- en parkprojecten zijn steeds gebaseerd op vakmanschap: Zowel bij de conceptfase door de tuinarchitect, als bij de realisatie en uitvoering door de tuinaannemer, maar ook door de stielkennis van de boomkwekerij die de leverancier is van grote, unieke bomen. Het is net deze samenwerking dat Green Expo wil versterken via de wedstrijd 1.2.Tree Award. 

Het project diende een bestaand én gerealiseerd project te zijn waarbij het gebruik van bomen beeldbepalend is. De tuinarchitect of tuinaannemer stond hierbij in voor het plan en/of de aanleg, de betrokken boomkwekerij is de leverancier van de bomen. Bomen vormen hierbij dus echt de basis van het ontwerp of project.

En de winnaar is...

Exterior in samenwerking met boomkwekerij Ebben!

Na de publieksprijs kon men eveneens de vakjury bekoren met een bijzonder boomproject. Het winnende project kreeg tijdens de vakbeurs de 1,2 tree Award 2016 uitgereikt in het bijzijn van de sector en de vakpers. Alle ingediende projecten werden tijdens de vakbeurs aan de hand van grote presentatiepanelen aan het publiek gepresenteerd in de aanwezige demotuin.  

Tweede prijs: Robin Schoeters + Boomkwekerij De Bruyn Bvba
Derde prijs: Landmax bvba + Boomkwekerij Ebben

p1ato7dbve1ppju2c172ckjo1jm03.jpg
p1ato4icb7td4ke11f5c1k6f1r8u3.jpg
p1ato67di61g2m9r418t1pn6nq53.jpg