Fout bij de facturatie van VLAM-bijdrage | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Fout bij de facturatie van VLAM-bijdrage

Normaal gezien ontving u als groenspecialist recent de jaarlijkse factuur in het kader van de bijdrage aan het promotiefonds niet-eetbare tuinbouwproducten van VLAM. In deze facturatie is spijtig genoeg een fout geslopen bij het ondernemingsnummer. Op een aantal facturen staat het verkeerde ondernemingsnummer vermeld. Hierdoor is de factuur foutief. VLAM doet het nodige om deze fout zo snel mogelijk recht te zetten en excuseert zich alvast voor het misverstand.

Wat moet je doen met deze foutieve factuur?

Indien u een factuur van VLAM ontving waarop een ondernemingsnummer staat dat niet het uwe is, dan kan je deze negeren of vernietigen. VLAM verzoekt u vriendelijk deze niet te betalen. U zal spoedig van VLAM een nieuwe (correcte) factuur ontvangen vergezeld van een begeleidende brief. De foutieve factuur zal door VLAM intern worden rechtgezet. Ontving u een factuur van VLAM waarop uw ondernemingsnummer correct staat? Dan is deze factuur wel geldig en kan u tot betaling overgaan.

Indien u de factuur met een foutief ondernemingsnummer reeds hebt betaald, gelieve dit dan te melden op onderstaand e-mailadres. Voor bijkomende vragen over deze factuur kan u terecht op volgend e-mailadres: bijdragen.sierteelt@vlam.be. (Vermeld bij uw mail steeds uw eigen ondernemingsnummer)