Gezocht: tuinprojecten voor trendrapport VLAM | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Gezocht: tuinprojecten voor trendrapport VLAM

VLAM lanceert in 2023 een trendrapport over tuinen voor de Vlaamse consument. In dit trendrapport definieert Hilde Francq, samen met VLAM, de tuintrends die een boeiende blik geven op de nabije toekomst. Hoe zullen onze tuinen eruit gaan zien? Hoe gaan we om met droogte of overvloedige regen? Of hoe ondersteun je de habitat van de bij?  

Dit trendrapport biedt antwoord op de uitdagingen van de toekomst en toont aan hoe een tuinaannemer hierbij kan helpen door zijn kennis, expertise en vakmanschap. Het wordt een inspiratiedocument voor het grote publiek dat steunt op jullie eigen innoverende projecten waarin we de belangrijkste, opkomende thema’s in de groensector aankaarten.  

Hoe maakt VLAM dit rapport op? 

Een team van trendwatchers (waaronder een tuinaannemer, tuinarchitect, trendspecialist en VLAM) bezoekt in de zomermaanden tien tuinen en maakt hiervan een analyse. Daarna gaat het team aan de slag om al deze informatie in een rapport te gieten dat in november gelanceerd wordt naar consument en pers.  

Stel jouw project kandidaat! 

Heb je een project dat je minstens drie jaar geleden aanlegde? Wil je dit graag tonen aan experts uit de sector en potentiële klanten? Vul dan zeker het online formulier in via de onderstaande knop. Projecten indienen kan tot en met woensdag 7 juni, ten laatste 12.00 uur.  

Op basis van de realisatiedatum en foto’s van het project wordt er door een werkgroep bepaald welke tien tuinen bezocht worden. Begin juni krijg je een mailtje van VLAM waarin staat of het team van trendwatchers één van jouw projecten bezoekt. De exacte bezoekdatum wordt ruim vooraf meegedeeld.  

Stel je hier kandidaat!

Wat krijg je in ruil voor je deelname?

1. Vermelding van jou project en bedrijf in het rapport. Het rapport is digitaal beschikbaar voor de pers en wordt fysiek uitgedeeld aan consumenten op diverse tuinbeurzen. 

2. Professionele fotoreportage van jouw project.

3. Jouw project wordt in 2024 in verschillende persberichten opgenomen om de diensten van tuinaannemers te promoten bij het brede publiek.