Green 2018 succesvol gestart | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Green 2018 succesvol gestart

Gisteren opende Flanders Expo (Gent) opnieuw zijn deuren voor Green 2018, de beurs voor de groenprofessional. De exposanten bieden de bezoeker drie dagen lang alles aan rond de aanleg en het onderhoud van tuinen en parken. Je  vindt er de meest vernieuwende en vertrouwde producten en diensten binnen één platform. Wagens, machines en grote gereedschappen zijn opnieuw in hal 2 en hal 4 ondergebracht. In hal 1 treft de groenprofessional een mooie mix aan van levend groen, zaden en meststoffen, bestrating, vijvers, gereedschappen, decoratiemateriaal, tuin- en parkuitrusting,... De focus van de organisatie ligt nog steeds op het samenbrengen van tuinaannemers, tuin- en landschapsarchitecten, overheid & retail.

Welkom op de stand van Groen Groeien

Groen Groeien, vereniging Vlaamse Tuinaannemers neemt deel aan Green met een attractieve promotiestand aan de Green Bar centraal in hall 1. Aarzel niet om ons een bezoek te brengen met je vragen of voor meer informatie over onze ledenvoordelen en vakbladen. Of kom gewoon langs voor voor een gezellige babbel in de Groen Groeien bar op onze stand. Iedere bezoeker ontvangt het beursnummer van het Groen Groeien Magazine.

Green Speakers

Nieuw op Green zijn de ‘Green Speakers’ op zondag en maandag: sprekers op de beursvloer met inspirerende, korte lezingen. Deze educatieve presentaties worden georganiseerd door AVBS-Groen Groeien en zijn gericht op de tuinaannemer. De bezoekers kunnen deze praktijkgerichte lezingen in de wandelgangen meepikken.

Seminarie Green Cities

Het seminarie Green Cities for a sustainable Europe is een initiatief van AVBS, dé Sierteelt- en Groenfederatie, en in opdracht van de Europese Commissie. Het seminarie vindt plaats op dinsdagvoormiddag en handelt over de positieve klimaateffecten van groene ruimtes in stedelijk gebied en wil landschapsarchitecten en beleidsmakers in openbaar groen bewust maken van het belang van dit thema d.m.v. 4 inspirerende lezingen.

Praktische informatie

Wanneer?
Zondag 2 september: 9u30 - 18u
Maandag 3 september: 13u - 22u
Dinsdag 4 september: 9u30 - 18u

Waar?
Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051 Gent

Hoe kan u registreren voor Green?

U dient deze 3 stappen te volgen:

  1. Klik door naar de onderstaande knop voor registratie en vul uw code 'GROENGROEIEN' in.
  2. Vul uw bedrijfsgegevens en persoonlijke gegevens in.
  3. Print uw persoonlijke toegangsbadge en breng deze mee naar Green.