Help België in bloei zetten: vraag je gratis bloemenmengsel aan | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Help België in bloei zetten: vraag je gratis bloemenmengsel aan

De lente is vroeg in het land, maar niets garandeert dat het ook zo zal blijven. En dus kunnen onze vlinders en bijen zeker een opkikker gebruiken. Advanta wil daarom België in bloei zetten. Groenprofessionals die hen daarbij willen helpen, krijgen gratis 100 gram bloemenmengsel (zonder verdere aankoopverplichting). Ruim voldoende voor het inzaaien van een mooie bloemenweide.  

Prachtige klaprozen en margrieten in de berm, een bloemenweide met duizendblad en blauwe korenbloem en een kleurig veldboeket van een braakliggend terrein? Dankzij de Advanta veldbloemenmengsels oogt alles plots stukken aantrekkelijker, komt de natuur terug in de stad.  

"Veldbloemen kleuren telkens anders, ruiken lekker en zijn een belangrijke bron van pollen en nectar voor bijen, vlinders en andere insecten ”, vertelt Erik Truyers, Sales & Product Manager België van Advanta.

"Veel van onze bloemenmengsels bestaan uitsluitend uit soorten met een 100 % inheemse genetica. Bloemen die oorspronkelijk uit onze regio afkomstig zijn. Waardoor ze perfect passen in een duurzaam en biodivers beleid."  

"Bovendien bevatten onze mengsels enkel bloemzaden en sterke, stressresistente planten. Waardoor ze relatief lang tegen droogte kunnen en de concurrentie met onkruid makkelijk aangaan. Ze zijn ook onderhoudsvriendelijk en dus kostenefficiënt."  

"Een (gratis) uitbundige bloemenexplosie in jouw gemeente? Geef snel een seintje via de website. Samen zetten we heel België in bloei."

Let op! Deze actie richt zich uitsluitend naar groenprofessionals.