Internationaal zwemvijvercongres in Leeuwarden op 15 en 16 november | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Internationaal zwemvijvercongres in Leeuwarden op 15 en 16 november

p1bq2uj3hpeou5id996vl31jmj4.png

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Carlos de Bourbon de Parme zal op woensdag 15 november 2017 het internationale zwemvijvercongres openen in het WTC Conference Center te Leeuwarden. Het congres is een initiatief van de Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer (IOB). Het Platform voor Natuurlijk Zwemwater van Branchevereniging VHG is lid van het IOB en is dit jaar gastheer.

Congres Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer (IOB)
Het IOB-congres brengt gedurende twee dagen professionals op zwemvijvergebied uit de hele wereld bij elkaar. Tijdens lezingen, workshops en netwerkbijeenkomsten worden ervaringen en kennis gedeeld, onder andere uit onderzoek. De organisatie is verheugd met de komst van Prins Carlos, die zich inzet voor duurzame innovatie en circulaire economie via netwerkstichting Compazz en advies- en bestuursfuncties bekleedt bij onder andere Groene zaak en MVO Nederland. Het thema van het congres is ‘Waterkant’ en laat zien dat zwemvijvers en natuurlijke zwembaden positief bijdragen aan milieuvraagstukken als waterkwaliteit, afnemende biodiversiteit en wateroverlast.

Programma
Het IOB International Swimming Pond Congres vindt plaats op woensdag 15 november en donderdag 16 november 2017. Het zwemvijvercongres begint op woensdag om 09:00 en eindigt op donderdag om 17.30 uur. Het evenement vindt plaats in het Congres kamer NEW YORK in het WTC Conference Center Leeuwarden. VHG-directeur Egbert Roozen is op woensdagochtend 15 november dagvoorzitter van het congres. Op het programma staan lezingen van internationaal gerenommeerde experts uit Nederland, de Duitstalige landen, Polen, Frankrijk en België. Daarnaast zijn uiteenlopende workshops te volgen. Het IOB-congres is interessant voor tuinaannemers, groenvoorzieners, tuin- en landschapsarchitecten, tuin- en landschapontwerpers en medewerkers van gemeenten.

p1bc5jvfgrggoeiangtp91uhm3.jpg

PONDY AWARD
Tijdens het IOB-congres wordt ook de internationale Pondy Award uitgereikt. Alle congresdeelnemers bepalen tijdens het congres mee de winnaar van de internationale PONDY AWARD.

Meer info en inschrijven verloopt via de IOB website :  http://www.iob-ev.eu
Het volledige programma is te vinden op de IOB Congres-website.

p1bq2uj3hpelpifnc6ne3e1drt5.png
p1b9nj06rgkto5797va8k0f1c14.JPG
p1bq2uj3hpodkjh21r8gksh1m4c6.png