Jolie Van Himme wint sfeer 2014 | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Jolie Van Himme wint sfeer 2014

Bron: Het Nieuwsblad.

WACHTEBEKE - Sfeer 2014 (Beurs voor interieur, tuin en zwembad) schreef een wedstrijd uit om jong talent dat minder dan 5jaar afgestudeerd is in de kijker te zetten. De opdracht  'integratie in de omgeving'  bestond erin om een tuinontwerp te maken voor een ideale stadstuin ( 4m/8m). Wachtebeekse Jolie Van Himme won met glans deze opdracht.

 Jolie Van Himme creëerde een uniek ontwerp en mocht dit voor het grote publiek uitvoeren op Sfeer 2014. Jolie Van Himme behaalde haar diploma tuinarchitecte in 2012 en startte meteen haar eigen bedrijfje JOLIE JOLIE waar je alle informatie over kan vinden op haar website :  www.jolie-jolie.be

'Op de sfeerbeurs geef ik mijn kijk op een outdoor concept dat een verlenging is van het indoor leven, een fijne plek om te vertoeven waar een plekje te vinden is voor elk gezinslid, kortom waar iedereen zich thuis voelt'. zo vertelt Jolie Van Himme. 'De keuze van materialen zijn vernieuwend eigentijds en eigenzinnig' aldus deze jonge onderneemster.

Sfeer 2014 loopt in Flanders Expo en dit nog tot en met 23 maart, u kan er inspiratie opdoen voor uw interieur, tuin en of zwembad.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=blamu_20140320_001