Kom naar onze sponstuin in Beervelde! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Kom naar onze sponstuin in Beervelde!

Tijdens de Tuindagen van Beervelde, die plaatsvinden op 12, 13 en 14 mei in het park van Beervelde, zal Groen Groeien uitpakken met een eigen sponstuin. Daarbij staan waterhuishouding en biodiversiteit centraal. Daarnaast wordt het hele weekend het label Groengek(l)eurd gepromoot. De actie verloopt in samenwerking met VLAM onder de vlag van ‘het tuinaannemereffect’. U krijgt ook een unieke kans om als lid van Groen Groeien het zakboek van de sponstuin in ontvangst te nemen in combinatie met toegang tot de tuindagen!

EXCLUSIEF LEDENVOORDEEL GROEN GROEIEN:

Voor slechts €10 (i.p.v. €47) ontvang je:

  • Het nieuwe zakboek voor de Sponstuin (waarde €22,99)
  • 2 toegangstickets (waarde 2x €12) voor de Tuindagen van Beervelde 12-13-14 mei 

Volg uiteenzetting over sponstuin door Marc Verachtert!

Elke dag zorgt Marc Verachtert, auteur van het Zakboek voor de sponstuin, om 15u voor een korte uiteenzetting over hoe het thema ‘Sponstuin in de tuin’ geïntegreerd werd. 

Het ontwerp van de sponstuin in Beervelde is van Stijn Verhalle (Exterior). De uitvoering zal gebeuren door Klaas De Potter (Greenscaping) en Chris Van Damme (Groenrijk Van Damme).

Wil je dit zeker niet missen? Verzeker dan je plaats door je in te schrijven via de onderstaande knop!

Groengek(l)eurd

Met de realisatie van de sponstuin wil Groen Groeien promotie maken voor de Vlaamse tuinaanlegsector. De vakbekwaamheid en professionaliteit van de tuinaannemers komt naar boven bij de uitwerking van deze sponstuin. En dat is precies wat het kwaliteitslabel Groengek(l)eurd vooropstelt. Tijdens de Tuindagen kan het label worden voorgesteld aan het grote publiek. Door het kwaliteitslabel actief te promoten bij particulieren, willen we bereiken dat ze op termijn enkel nog een beroep doen op de diensten van labelhouders. Op deze manier krijgt het kwaliteitslabel een boost, omdat vele tuinaannemers hier ook aan willen voldoen.

Water

Verder wil de vereniging aandacht geven aan de sponstuin en het biodiversiteitsverhaal. De sponstuin draait rond efficiënt omgaan met water. Gevallen neerslag moet zoveel mogelijk lokaal in de tuin worden gehouden. Dit soort tuinen zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. Het is dan ook belangrijk dat we dit thema aankaarten bij de particulier. En tuinaannemers zijn de professionele partners bij uitstek om deze sponstuin te realiseren. Graag verwelkomt Groen Groeien jullie massaal tijdens de Tuindagen van Beervelde op 12, 13 of 14 mei!