Maak gebruik van de gratis opleidingen van eduplus! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Maak gebruik van de gratis opleidingen van eduplus!

In september 2003 startte EDUplus met het organiseren van vorming en opleiding voor de werknemers van de groene sectoren. Ondertussen is het opleidingsaanbod van EDUplus constant geëvolueerd en aangepast. Elk jaar wordt er een nieuw aanbod opgesteld en verspreid onder de werknemers en werkgevers van de groene sectoren.

Het vormingsaanbod op deze site is kosteloos toegankelijk voor iedere arbeider ingeschreven in één van de groene sectoren. Als een medewerker tijdens de werkuren deelneemt aan een cursus, krijgt de werkgever van het Sociaal en Waarborgfonds de loonkost (inclusief sociale lasten) terugbetaald. Scholing van uw werknemers is van groot belang voor de kwaliteit die uw bedrijf te bieden heeft. Niet alleen technische vaardigheden zijn onmisbaar, ook hoe men moet omgaan met klanten kan een interessante opleiding zijn. Daar vele tuinaanlegbedrijven leven van mond-aan-mond reclame, is hoe het personeel omgaat met klanten van levensbelang. Aarzel niet om gebruik te maken van deze opleidingen, goed en geschoold personeel kunnen uw bedrijf in de kijker zetten. 

Opgelet: De cursussen voor professioneel rijbewijs vormen een uitzondering: enkel de volledige loonkost van de werknemer wordt gedragen door het sociaal fonds, NIET de opleidingskost. 

Het opleidingsaanbod voor tuinaanleg en tuinbeheer kunt u terugvinden via onderstaande link. Eduplus beschikt ook over consulenten die al uw vragen kunnen beantwoorden. Uiteraard staan ook de consulenten van Groen Groeien altijd voor u klaar!