Nieuw platform voor de tuinarchitect | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Nieuw platform voor de tuinarchitect

Keep it green together

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: 'Groen Groeien' is een bloeiende vereniging en dat vertaalt zich niet enkel in een goed ledenaantal. Ondertussen is de winterprogrammatie op kruissnelheid gekomen en worden jullie via de vaste kanalen opnieuw regelmatig uitgenodigd voor deelname aan boeiende vergaderingen.

Het laatste jaar werd er door het bestuur duidelijk in de breedte gewerkt met de uitbouw van de verschillende niche-platformen. Met enige trots wordt hierbij het nieuwe platform voor de tuinarchitect aangekondigd. Het doel van dit nieuw platform is om de tuinaannemer en tuinarchitect dichter bij elkaar te brengen en om een soort symbiose te creëren tussen creativiteit en vakmanschap onder het motto “ samenwerken werkt” . Dit komt in de eerste plaats het resultaat ten goede.

Samen met de tuin- en andere aannemers zijn we ervan overtuigd dat ook dit platform een toegevoegde waarde zal betekenen binnen onze gezamenlijk werking. Als lid van één of meerdere platformen heeft u toegang tot exclusieve informatie waarbij uw kennis aangescherpt wordt. De specifieke activiteiten van elk platform maken dit ook telkens kenbaar aan het ruimere publiek.

Onze eerstvolgende grote activiteit waarbij we onze vereniging en het nieuwe platform extra willen in de verf zetten is op Green 2018. Ook dit jaar wordt de 1.2. Tree Award onder de vleugels van Groen Groeien uitgereikt op dit event voor de groenprofessional. Nu het najaar op gang geschoten is en de herfst naderend is, kijken we uit naar wat hopelijk voor iedereen een druk seizoen zal worden op het vlak van aanleg en ontwerp.  

Met genegen groeten en tot op Green.

Jurgen Van de Walle
Groen Groeien

Kom alles te weten over ons nieuw platform via het onderstaand artikel dat verschenen is in het septembernummer van het 'Groen Groeien Magazine'.