Nieuwjaarbrief van de voorzitters. | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Nieuwjaarbrief van de voorzitters.

 absoluut niet. Ook in 2013 gaan we er een lap op geven. En hoe kun je beter beginnen dan eerst eens stil te staan bij veiligheid en goede technieken bij het snoeien en vellen van bomen op onze praktijkdag 12 januari.

En naar goede gewoonte ruilen we onze graszoden voor een brugse zot op onze nieuwjaarsreceptie, deze vindt plaats op 5 februari bij Graszodenkwekerij David Lannoo te Pittem. Ook dit jaar hebben we iets anders op ons podium. Een van Europa's beste trendwatchers zal ons een inzicht geven in "de nieuwe trends en toekomstverwachtingen in het groen". Een redevoering met als titel " Forward to basics " spreekt alle boekdelen. Met zijn humor en communicatietalent is hij de meest aangewezen persoon om ons deze avond meer te vertellen over toekomstige trends en inzichten. Uiteraard kunnen we dit dan allemaal verwerken tijdens de netwerk-receptie en walking dinner.

En als dit nog niet volstaat als begin van 2013 gaan we nog eens op uitstap ook, maar dat is voor een volgend schrijven. Als je nog geen lid bent van onze vereniging, doe dit dan snel. De meerwaarde komt niet vanzelf, je moet ze zoeken. Onze leden vinden het elke dag. We blijven de snelst groeiende vereniging en we zijn daar trots op. Daardoor kunnen we meer en sterker jullie belangen behartigen. We kijken uit naar jullie aanwezigheid, en onthou "als je doet wat je altijd deed zal je krijgen wat je altijd kreeg', laat onze nieuwjaarsreceptie een inspiratiemoment worden voor 2013, tot dan! Bestuur Groen Groeien Marc Galle & Dirk Ingelaere