Nieuwjaarsreceptie wordt vervangen door verrassing voor leden! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Nieuwjaarsreceptie wordt vervangen door verrassing voor leden!

Ook in januari en februari stonden heel wat activiteiten gepland voor de leden van Groen Groeien. Spijtig genoeg blijven we in de greep van onvoorspelbare omstandigheden en zijn we genoodzaakt alternatieven voor te bereiden. De voorziene nieuwjaarsreceptie wordt alvast vervangen door het uitdelen van een exclusief Groen Groeien cadeau, persoonlijk gebracht door onze bestuursleden. Hou het de komende weken alvast in de gaten! Verder hopen we na deze golf weer volop fysieke activiteiten te organiseren! 

Studieavond Inagro en SBB alvast uitgesteld

Op 20 januari stond een activiteit gepland in West-Vlaanderen waarbij Inagro en SBB elk over een thema kwamen spreken, in combinatie met een receptie. Inagro was uitgenodigd om te spreken over het invullen van de voorwaarden van integratieplannen bij omgevingsdossiers. Er wordt door landbouwers vaak beroep gedaan op tuinaannemers om beplantingen uit te voeren die beschreven staan in vergunningen. Vaak worden deze aanplantingen niet conform de bepalingen in het dossier uitgevoerd. Vandaar dat Inagro graag wat verduidelijking geeft bij deze operaties.

SBB werd uitgenodigd om te spreken over het vestigen van tuinaannemersbedrijven in agrarisch gebied. Steeds meer tuinaannemers kloppen aan bij Groen Groeien omdat ze kampen met vestigingsproblemen. SBB heeft een ruime kijk op de zaak en zet graag alle alternatieven voor tuinaannemers op een rij. Een online vergadering over dit thema ligt wegens de complexiteit wat moeilijk, waardoor het bestuur besliste de volledige studieavond te verzetten naar een later te bepalen datum!