Opleidingen voor werknemers parken en tuinen: aanbod 2014-2015 EDUplus | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Opleidingen voor werknemers parken en tuinen: aanbod 2014-2015 EDUplus

Algemeen

Elk jaar biedt EDUplus vzw aan de reguliere arbeiders, tewerkgesteld binnen tuinbouw (P.C. 145), tuinaanleg (P.C. 145.04), landbouw (P.C. 144) of loonwerk (P.C. 132) de mogelijkheid om opleidingen te volgen. De opleidingen zijn kosteloos, met uitzondering van de rijopleidingen op pagina 13 van de brochure). Het volledige aanbod wordt elk jaar via de brochure verspreid onder alle werkgevers en werknemers van de groene sectoren. Het is ook op de website www.eduplus.be beschikbaar.

Er zijn 3 mogelijke formules:

1. Vast vormingsaanbod: Het vaste aanbod bestaat uit opleidingen die ingepland zijn: de data liggen vast en de locaties zijn ook al gekend. Werkgever en werknemer kunnen zo makkelijk afspraken maken over deelname aan de opleidingen. Ook het minimaal en maximaal aantal deelnemers wordt vermeld (zie brochure pdf in bijlage).  

2. Opleidingen op uw vraag: EDUplus biedt ook opleidingen op vraag aan en dit bij voldoende vraag vanuit de sector (min. 4 pers). De thema's vind je in de brochure pdf in bijlage.

3. Individuele aanvragen: In het vast aanbod, alsook bij de opleidingen op vraag, komen niet alle onderwerpen aan bod. Toch kan een bepaald thema op een bedrijf interessant zijn om een cursus van te volgen. Indien een bedrijf zo'n cursus wil organiseren, kan EDUplus vzw ev. tussenkomen onder voorwaarden.

Gedetailleerde informatie vind je via http://www.eduplus.be/NL/Algemeen-Opleidingen-7.php.

Praktisch - Hoe inschrijven?

Inschrijven voor dit gratis cursusaanbod kan op verschillende manieren:

  • Je kan de antwoordkaart achteraan de brochure (zîe pdf in bijlage) gebruiken om in te schrijven.  Deze antwoordkaart stuur je terug naar EDUplus of fax je naar het nummer 09/245 28 46.
  • Inschrijven kan ook via de website http://www.eduplus.be/NL/Opleidingsaanbod.php. Klik op de gewenste vorming en schrijf je via deze weg in.

Praktisch - uurregeling opleidingen

Tenzij anders vermeld starten alle dagopleidingen om 8u30 en eindigen om 16u30. Indien een opleiding enkel in de namiddag doorgaat start deze om 13u. In de voor- en namiddag wordt er een korte pauze voorzien met koffie en/of een frisdrank. 's Middags wordt er een broodjesmaaltijd aangeboden.

BROCHURE EDU+ OPLEIDINGEN 2014-2015:

logo1.gif
07-03-2012-042-1.jpg
graafmachine.jpg