Save The Date 06/02: Groen Groeit! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Save The Date 06/02: Groen Groeit!

Op zaterdag 6 februari om 18u organiseert Groen Groeien hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. We maken er een toffe, gezellige en digitale editie van zodat we allemaal samen kunnen klinken op het jaar van de hoop. Het programma is uiteraard iets anders dan andere jaren, maar het is 200% de moeite waard om erbij te zijn. Wat mogen jullie verwachten van Groen Groeit:

  • Een boeiend panelgesprek waarin 4 experten uit onze sector in conversatie gaan over hun vakgebied. De sprekers zijn Stefan Haerinck (Tuinaannemer), Stijn Verhalle (Tuinarchitect), Marc Verachtert (Groen-journalist) en Bruno Gobin (Directeur Proefcentrum voor Sierteelt). Ze geven mee hoe ze de sector zien evolueren en wat hun visie is voor de komende jaren. 
  • Een kwaliteitsvolle aperitief box vol met lekkernijen. Een bestuurslid komt jullie persoonlijk de aperitief box aan de deur leveren in de week voor het event. Doe deze box pas open op de dag van Groen Groeit zelf. Zo kunnen we allemaal samen klinken op 2021!

  • Een woordje van de voorzitter om ons allen een hart onder de riem te steken!

 
Een link naar het evenement zelf zal u later via e-mail ontvangen. We zijn blij dat we op deze manier toch iedereen (digitaal) samen kunnen brengen. Wij kijken alvast uit naar Groen Groeit! Tot dan!