Schrijf je in voor de Openbaargroen-awards 2021! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Schrijf je in voor de Openbaargroen-awards 2021!

Wedstrijdthema's

Jaarlijks zetten groenvoorzieners zich in om de groenbeleving in de stad te verhogen. Naast aanleg zorgen ze ook voor een perfect onderhoud van het groen. Om dit in de verf te zetten organiseert de VVOG, samen met een aantal partners, sinds 1979 een wedstrijd voor openbare groenvoorziening. De wedstrijd blijft recente, vernieuwende en inspirerende openbare groen-, bloemen- en bijenvriendelijke realisaties in Vlaanderen in de belangstelling plaatsen en belonen. Je kunt je dus inschrijven voor beste groene gemeente, meest bijenvriendelijke gemeente en mooiste bloeiende gemeente. Daarnaast wordt een gemeentebestuur uitverkoren voor deelname aan de Europese groen- en leefmilieuwedstrijd Entente Florale Europe.

Grijs wordt Groen

Voor 2021 werd ‘grijs wordt groen’ als jaarthema gekozen, waarmee op zoek gegaan wordt naar goede voorbeelden waarbij na ontharding de vrijgekomen zone met groen werd ingekleed. De wedstrijd richt zich tot alle Vlaamse gemeentebesturen. Lid of geen lid van VVOG, iedereen is welkom. De ingezonden groenprojecten worden kenbaar gemaakt over Vlaanderen en krijgen de nodige persaandacht. Wees trots op jullie groenrealisatie en toon dit aan Vlaanderen. Schrijf jullie vandaag nog in via de website van VVOG (https://www.vvog.info/). Inschrijven kan tot en met 20 april 2021. 

Alle informatie is terug te vinden in de wedstrijdfolder van de Openbaargroen-awards 2021 (zie onderstaande knop). Alvast veel succes!