Schrijf je in voor de wedstrijd "De Vlaamse tuinaannemer" | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Schrijf je in voor de wedstrijd "De Vlaamse tuinaannemer"

Nog tot 15 mei 2015 

Met de jaarlijkse wedstrijd 'De Vlaamse tuinaannemer' zetten de tuinaanlegverenigingen, waaronder Groen Groeien, de kennis en het vakmanschap van de tuinaannemer in de kijker. De wedstrijd maakt de potentiële klant warm om de vakkennis van de tuinaannemer onder de arm te nemen. Voor de editie van 2015 kan je nog inschrijven tot 15 mei.

Ambassadeur van de tuinaanlegsector

De wedstrijd "De Vlaamse Tuinaannemer” bekroont de mooiste tuinen en hun tuinaannemers. De winnende projecten verschijnen in een brochure die in ca. 20.000 exemplaren verdeeld wordt. Een beschrijving van je project en je coördinaten wordt opgenomen in deze brochure die verdeeld wordt op allerlei groene happenings, … Bovendien maak je kans op promotionele droomkansen: reportages in tijdschriften of TV, vermeldingen in kranten en foto’s van je project een jaar lang op diverse tuinevenementen. Bovenal ben je dan ambassadeur van de professionele tuinaanlegsector. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 23 oktober.

Nieuw dit jaar is de publiekswedstrijd.

De wedstrijd "De Vlaamse tuinaannemer" 2015 breidt uit met een publiekswedstrijd. Zo krijgen de wedstrijd en de tuinen meer persaandacht. Vanaf september 2015 kan het grote publiek op een favoriete tuin stemmen via www.standaard.be. De publiekswinnaar krijgt na de prijsuitreiking nog een extra publireportage.

Zin om mee te doen?

Je kan inschrijven in drie verschillende oppervlaktecategorieën: kleiner dan 250 m², tussen 250 en 1000 m² en groter dan 1000 m². Of je kan meedingen naar de titel ‘Jong Talent’ of ‘Groene Topper’. Alle ingezonden projecten worden gedurende juni/juli beoordeeld, een periode waarin de meeste tuinen er opperbest bij liggen. Iedere tuinaannemer in hoofdberoep kan zich vanaf nu gratis inschrijven in een gewenste categorie.

De wedstrijdbrief met reglement, het wedstrijdformulier en de in te vullen vragenlijst kun je vinden op : http://www.tuinaannemer.be/agenda_voor_de_professional

vta.JPG
img3539.jpg