Sectorbevraging: specialisaties in de tuinaanleg! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Sectorbevraging: specialisaties in de tuinaanleg!

Privétuinen beslaan in totaal 9% van het Vlaamse grondgebied. De sector van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud is de laatste jaren sterk gegroeid en blijft verder groeien. Daarnaast zijn er toenemende specialisaties zoals groendaken, gevelgroen, tuinhuizen, verharding, zwemvijvers,...  De economische impact en het groeipotentieel van specialisatie binnen de sector is daarom interessant voor sectorfederaties en hun leden. Ook toekomstig onderzoek kan zich toespitsen op bepaalde specialisaties. Op die manier kan kennis gedeeld worden, en kan de markt ervoor groter worden. Omdat de activiteiten gerealiseerd worden in privétuinen zijn er geen cijfers beschikbaar over deze specifieke realisaties. Via deze korte bevraging wil het PCS en Groen Groeien (en bij utbreiding de volledige sector) meer cijfermateriaal verzamelen.

De bevraging zal ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Gelieve deze in te vullen vóór maandag 8 februari 2021. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wij danken je alvast voor jouw bijdrage. De link naar de bevraging vind je via de knop onderaan!

Voor meer informatie over deze bevraging kan je terecht bij Sandy Adriaenssens via sandy.adriaenssens@pcsierteelt.be en Jarne Depaepe via jarne.depaepe@avbs.be.